Poradna

Ptejte se lékařů

Bicom optima

Chcete vědět, na co je terapie účinná? Můžete se ptát zde - o vašich dotazech v diskuzi automaticky informujeme MUDr. Pavlu Koželuhovou a MUDr. Josefa Pekárka, kteří školí biorezonanci s přístrojem Bicom a prosíme je o odpověď.

Pokud máte zájem o terapii, ptejte se zde.

Vaše komentáře

Atopický ekzém od: Jarda (Glozigaseznam.cz) 29. 9. 2013, 19:48:04
Dobrý den,
mám 24 letou dceru s atopickým ekzémem. zajímalo by mne, zda je možné pomocí boirezonance tento ekzém řešit, popř.kam se obrátit. Jsme z Přerova. Díky za odpověď
Re: Atopický ekzém od: Jana K. 2. 10. 2013, 10:49:09
Dobrý den, atopický ekzém lze řešit. Pokud hledáte nejbližšího terapeuta, zeptejte se zde.
Re: Atopický ekzém od: 22. 2. 2014, 11:05:37
V Prostějově je výborná paní, která provozuje biorezonanci, jmenuje se Floryková, jistě ji najdete na internetu. tel na ni je 776329884
S pozdravem Richterová
Re: Atopický ekzém od: Ing. Jan Hartmann 11. 11. 2013, 21:40:45
Narazil na Váš problém až nyní, tak se ozývám.Měl jsem v minulém roce na terapii slečnu ve věku 21 let. Po šesti terapeutických "sezeních" označila sama zlepšení o 95%. V letošním roce mne opět navštívila a požadovala terapii jako prevenci před chladnými dny, kdy mívala problémy největší. Nakonec jsme se domluvili, že pokud by bylo potřeba, pak se domluvíme na dalších "sezeních". Doposud to nepotřebovala.
Lupus od: Kučerová M. 29. 9. 2013, 19:51:19
Dobrý den,
již několik let navštěvuji revmatologickou i jiné poradny, trpím problémy s klouby - bolesti a pod. V nedávné době mi bylo řečeno, že mé problémy nejspíš souvisí s nemocí zvanou lupus. Zjistila jsem, že biorezonance může mé problémy zlepšit. Prosím o bližší informace o této metodě léčení a její cenu.
Děkuji Kučerová Michaela
Re: Lupus od: ClaudiaG 3. 10. 2013, 20:43:05
Dobrý den,
Systémový lupus erytematodes patří mezi autoimunitní nemoci a postihuje více orgánů. Pomocí biorezonance se dá zjistit, které orgány jsou energeticky poškozené a jaké zátěže mohly přispět ke vzniku nemoci. Zjišťuje se, jestli je v těle nějaká bakteriální, virová, plísňová, parazitální, chemická či jiná zátěž. Zjišťují se blokády (jazylka, jizvy, srůsty, geopatogenní stres, acidóza ...). Velice dobře se pracuje se stresem a s emočními zátěžemi pomocí bachových esencí a frekvenčních programů v nízkých frekvencích, které působí na psychosomatické úrovni. Osobně mám zkušenost s systémovým lupus pouze u jedné pacientky, kterou nyní řeším. Je to běh na delší trať, ale efekt je vidět. Často je špouštěč nějaký stres, v mnoha případech pak přechod.
Re: Lupus od: Andy 26. 4. 2015, 17:54:28
Takže se dá vyléčit biorezonancí nebo ne? Myslím, že by bylo fér odpovědět přímo, protože lidé takto těžce nemocní opravdu vzhledem ke svému stavu nemají moc šancí normálně pracovat a tím pádem je finanční stánka věci jistě nezanedbatelná.
Re: Lupus od: 27. 4. 2015, 17:03:20
Dobrý den. Pokud chcete 100% jistotu, tak tu Vám já, ani nikdo jiný,pokud je aspoň trochu soudný, nedá.
Je velmi slušná šance alespoň na stabilizaci stavu. To je vše, co mohu s klidným svědomím slíbit.
J.P.
Bolest kloubu od: Ivana 29. 9. 2013, 20:03:36
Zdravím,
chci se Vás zeptat, zda by mi mohla biorezonance pomoci od šílené bolesti kolem levého kloubu. Rtg kloubů celkem v pořádku, zřejmě úpony,nevím, ani dokoři nevědí. Bolí to hlavně v noci a v klidu.
Děkuji za Vaši odpověď, Socová Ivana.
Re: Bolest kloubu od: ClaudiaG 3. 10. 2013, 20:37:51
Dobrý den,
nevím o který kloub se jedná (píšete jen "levý" kloub. POdle čínské medicíny má každý kloub vztah k nějakému orgánu a k nějaké akupunkturní dráze. Pokud na RTG nebo ultrazvukem není nalezena nějaká mechanická porucha, může to být projev blokády v dané dráze. Další možnost je aseptický zánět ve vazivu, nebo svalech. Pokud jste po nějakém zákroku, tak mohou bolest způsobovat i blokády v jizvách. I drobná jizva po artroskopii může vadit. Dále, pokud v místě neproudí energie, blokuje se i odvod lymfy a daná končetina bolí z důvodu otoku. Biorezonance může odblokovat dané poruchy a uvolnit proudění energie v těle. Velice reálně může zabránit bolestivosti a zregenerovat kloub.
Re: Bolest kloubu od: Josef P. 22. 10. 2013, 21:08:02
Pokud by šlo o bolest kolena, bylo by vhodné fyziterapeutické vyšetření na pánev a kostrč. Při blokovém postavení pánve jsou dolní končetiny zatěžovány asymetricky a velmi často dochází k úponovým bolestem a následně (při neřešeném stavu) i k postižení kloubu samotného.
rakovina od: kamia 29. 9. 2013, 20:05:01
dobry den
Chtela jsem se zeptat, muze biorezonance zjistit v tele rakovinu NA STOPROCENT??? dekuji
Re: rakovina od: Josef P. 2. 10. 2013, 14:04:02
Dobrý den.
Bohužel. Stoprocentní diagnostika, pokud vím, neexistuje.
kontakty na terapeuty od: Pavel 2. 10. 2013, 11:10:17
Pokud hledáte terapeuta Bicom, ptejte se zde.
alergie od: J.Hruška 11. 10. 2013, 10:56:06
Dobrý den,
na internetu jsem našel vaše stránky, které jsem se zájmem pročetl. Jsem alergik s alergií na pyly a také na lepek a slabě na mléko. Chtěl bych se vás zeptat, jaké výsledky jsou s léčením těchto typů alergií.
Re: alergie od: Josef P. 22. 10. 2013, 20:54:07
Alergie na pyly je biorezonancí velice dobře ovlivnitelná. U potravinových alergií - mléko a lepek - je situace složitější.Většinou lze zmírnit, takže u mléka můžete bez problémů mléčné výrobky, ale pití mléka nedoporučuji. U lepku záleží na tom, zda byla prokázána caeliakie v kolika letech. Pokud se problémy objevily např. až ve školním věku, nebo později, je velká šance dosáhnout stavu, kdy budete moci jíst všechny obiloviny kromě pšenice. Jinak i u terapie pylové alergie je vhodné dodržovat dietní režim.
Atopický ekzém od: MVDr. Kočí 11. 10. 2013, 10:59:05
Dobrý den,
je mi 68 let a ca 2O let mám atopický ekzém neznáme etiologie. Nyní léčen imunosupresivním preparátem Equoral. Nevím jaký bude efekt po vysazení tohoto léčiva, a proto se zajímám o alternativní možnosti léčby. Je biorezonance vhodná?
Re: Atopický ekzém od: Josef P. 22. 10. 2013, 21:03:12
Atopický ekzem je problém, který biorezonance umí nejen zlepšit, ale často i zcela odstranit. Vzhledem k době Vašich obtíží a používání imunosupresiv byste však musel počítat s dlouhodobou terapií. Z pohledu "alternativní" medicíny je ekzem problém poruchy detoxikačních systémů těla. Kůže se pak stává sama detoxikačním orgánem. Je potřeba řešit stav střeva, ledvin, jater, lymfatického systému, doplnit stopové prvky, dodržovat dietní režim - lze vytestovat atd. Proto je potřeba počítat s delší dobou terapie, jak jsem uváděl výše.
odvyknutí chuti na pivo od: Tomáš 13. 10. 2013, 20:08:16
Dobrý den,
chci se zeptat jestli se dá pomocí biorezonance zbavit závislosti na alkoholu (pivo) Děkuji za odpověď.
Re: odvyknutí chuti na pivo od: Slavomír 13. 10. 2013, 20:27:26
Kolik vypijete denně piv? Složky piva a alkohol mají svoje vlnové charakteristiky, takže se závislost na pivu dá ovlivnit. Otázka je také v jakém je to prostředí. Pokud chodíte na pivo s kamarády, může to být i sociálně-alkoholická závislost a proti té vám biorezonance zřejmě nepomůže. Jestli se s tím potýkáte doma, tak na to se mi osvědčila jiná věc(pivo mám velmi rád a přináší mi to také občas problémy). Mám doma stále nějaké nealkoholické nápoje, jako jsou džusy nebo limonády. Pokud vypijete např. 3 dl džusu, tak vás chuť na pivo na nějakou dobu přejde. Vyzkoušejte na jakou dobu a také zjistíte, jestli je to závislost spíše chuťová, nebo alkoholická - pak byste měl tendenci do džusu přidávat alkohol.
Re: odvyknutí chuti na pivo od: J.Mandoková 5. 11. 2013, 21:56:12
Terapie s alkoholem na Bicomu dělám již téměř 2roky, úspěšnost se blíží ke 100%, využívám ještě dalších metod na srovnání psychiky,jako základ budete potřebovat dvě terapie s odstupem měsíc, dále dle potřeby, máte-li zájem o terapii na Bicomu kontaktujte mě na meilu umenizitblansko@seznam.cz. Mandoková
Odvyknutí vodky od: Luboš (lubomircernyseznam.cz) 13. 11. 2013, 14:29:07
Pil jsem skoro každý den vodku,proto bych chr
těl vyzkoušet vaši terapii,je to možné i u tzv.tvrdého alkoholu?
Re: Odvyknutí vodky od: Josef P. 13. 11. 2013, 22:32:32
Terapie u tvrdého alkoholu je obdobná jako u jakéhokoli jiného alkoholu. To znamená - je možné, s dobrou úspěšností.
Re: Odvyknutí vodky od: Luboš (lubomircernyseznam.cz) 15. 11. 2013, 06:40:05
Děkuji,vážně o tom uvažuji,takže se co nejdříve ozvu,ještě jednou děkuji.
Objednávka od: Luboš (lubomircernyseznam.cz) 15. 11. 2013, 15:02:11
Chtěl bych vědět,jak dlouhá je objednací doba na terapii,děkuji.
Re: Objednávka od: J.Mandoková 17. 11. 2013, 23:37:59
Pokud se chcete objednat ke mě na terapii čekací doba je zhruba 14dní, terapie trvá 2hod. a jednou za měsíc je možné se objednat i v sobotu.
Terapie se nemusíte bát, je bezbolestná a budete sám překvapen její účinností.Mandoková
Re: Objednávka od: Luboš 18. 11. 2013, 14:05:38
Děkuji za odpověď,v nejbližší době se ozvu buď mailem nebo telefonicky.
Cevy a Srdce od: Martin 25. 11. 2013, 19:35:45
Dobry den,
Je mozne pomoci biorezonance zistit a pripadne lecit problemy se srdcem a cevami? Mam jiz nekolik mesicu problemy s bolesti na hrudi, trpnutim ruk a noh a poruchou erekce.
Re: Cevy a Srdce od: Josef P. 29. 11. 2013, 22:51:49
Možnost diagnostiky a hlavně léčby cévních obtíží pomocí biorezonance samozřejmě možná je. Pokud ale máte bolesti na hrudi, zvláště jsou-li vázané na námahu, pak bych na Vašem místě volil jako první možnost vyšetření kardiologem (EKG, námahové EKG, kardioECHO). Jinak podle Vašeho popisu vůbec nemusí jít o problém cévní. Mohlo by jít i o neuroinfekci, ev. o problém pocházející z pohybového systému - páteře. I tyto obtíže lze biorezonancí léčit. Pokud jde o diagnostiku, volil bych kombinaci s tzv. „klasickou“ medicínou.
Nespecifický zánět tenkého střeva od: Stanislava 5. 12. 2013, 00:00:38
Má 18-ti letá dcera trpí vodnatou stolicí,odběry krve na lepek,alergie v pořádku,ultrazvuk břišních orgánů také,CT tenkého střeva také v normálu.V gastro ambulanci řekli,že lék na toto neexistuje,prý nespecifický zánět tenkého střeva,či dráždivý tračník.Prosím moc o nějaký záchytný bod jak toto řešit,poraďte.p
Re: Nespecifický zánět tenkého střeva od: Claudia G. 26. 12. 2013, 13:01:16
Dobrý den,
Důležité je, co vyjde z testovací sady pěti elementů. Pokud jsou negativní vyšetření, může být porucha na biofyzikální úrovni nebo na úrovni psychické (psychosomatika). Zkusila bych otestovat blokády, hlavně očkování – má to vztah i k vstřebávání živin a k lymfatickému systému tenkého střeva. Dále bych zkusila jizvy srůsty a velice dobře se mi osvědčil test na poruchu vstřebávání živin v tenkém střevě. Pokud terapeut nemá sadu patogenů a nemá konkrétně otestované o jaký patogen se jedná (bakterie, viry, plísně), tak bych udělala autovakcínu ze vzorku stolice a dala program na regulaci patogenů. I když klasická medicína nezjistila lepek nebo mléko, určitě tam bude na biofyzikální úrovni porucha vstřebávání základních živin (mléko, pšenice, cukr atd.). Často to dělají přemnožené kvasinky a paraziti.
Chronická kopřivka od: AnnaJ 7. 1. 2014, 20:29:26
Dobrý den,
již půl roku mě trápí kopřivka a nemohu se jí zbavit,nikde se na žádnou příčinu nepřišlo. Proto bych se Vás chtěla zeptat, zda biorezonance dokáže pomoci kopřivku odstranit, nebo alespoň najít její příčinu. Moc děkuji za odpověď.
Re: Chronická kopřivka od: Josef P. 13. 1. 2014, 18:40:54
Testování pomocí Biorezonance dokáže s vysokou pravděpodobností příčinu nalézt. Může jít o alergii, parazitární infekci, chemickou zátěž.....
Většina těchto příčin lze biorezonancí řešit.
Konkrétní šance na vyléčení lze hodnotit až dle výsledku testování.
atopicky ekzem od: Simona 8. 1. 2014, 13:31:01
Dobrý den, mám 4 mesačne plne kojene dieta, neockovane a od 4 tyzdna sa nám začal tvoriť atopický ekzem. Najprv na lícach, neskor sa to dostalo na ramena a vonkajsiu stranu ruk a teraz to uz mame po trupe a sem tam aj na nohach.
čo sa týka mojej stravy, uz som vylucila kravske mlieko a mliečne výrobky, vajcia, kysle potraviny ako kapusta, uhorky kysle a všetko sladke. Co sa tyka mojho stravovania, cela rodina sa dokladne venujeme vyberu stravy, cize maso mame z domaceho chovu od starych rodicov - kurata, kraliky, morky. Takze nic co by bolo krmene hormonmi a antibiotikami. Taktiež zeleninu a ovocie máme len bio alebo z domacej záhrady. Jedine už čo nakupujeme, je múka - ale chlieb pečieme doma, cestoviny robíme doma. Jedine lepok by mohol byť problematický, aj ked prevazme konzumujeme špaldový a ražný chlieb.

Je možné u 4 mesačného dieťaťa diagnostikovať typ potraviny, ktora to robí, keď prijíma stravu cez materské mlieko? Prípadne čo mi odporúčite?
Ďakujem
Re: atopicky ekzem od: Josef P. 13. 1. 2014, 18:50:01
Lokalizace na vnějších stranách rukou svědčí pro lepek. Nemusí jít o caeliakii, ale intoleranci jednotlivých obilovin. Pokud matka nasadí bezlepkovou dietu, určitě nic nezkazí. Určitě bych matce doporučil dietu podle krevních skupin, jistě s vysazením mléka, pšenice (lepku), vepřového. Dále by měla jíst jen zásadotvorné potraviny (lze nalézt na netu). Zda není překyselená nzjistí měřením pH slin - minimálně 7, a moči - minimálně 6-6,5. Jednoduše lze měřit lakmusovým papírkem.
Biorezonancí lze měřit jak nevhodné potraviny u matky, tak u dítěte. Z hlediska terapie se u plně kojeného dítěte používá terapie pomocí mateřského mléka.
U dítěte můžete použít i alkalickou koupel - můžete si najít informace na netu - "Meine base"
otazka od: z.krejci (ladislav.polachgmail.com) 31. 1. 2014, 17:40:19
manzel je po cmp,rok a pul,ochrnul na levou stranu tela,ma tezkou spascitidu,jde to u vas trochu zmirnit,nebo dokonce lecit dekuji za odpoved
Re: otazka od: 1. 2. 2014, 16:49:53
V tomto případě lze dopředu těžko odhadnout efekt biorezonace. Záleží na tom, nakolik je nervový systém ještě schopen regenerace. To poznáte jedině tak, že se provádí terapie a sleduje se efekt. Myslím, že zmírnění obtíží je velice reálné. Osobně mám zkušenost s cca 35 letým pacientem po těžké mozkové příhodě, který se při kombinaci intenzivní rehabilitace a biorezonance zlepšil natolik, že je schopen se o sebe bez problémů postarat a přetrvává jen lehké jednostranné postižení ruky a nohy.
Migréna od: Lenka (l.kotackovaseznam.cz) 5. 2. 2014, 12:29:21
Dobrý den,je možné pomoci při velmi častém výskytu migrén, mám 10-15 bolestivých dní v měsíci, nejhorší před a při menses a v období ovulace, nástup kteroukoli denní dobu nebo se s bolestí ráno vzbudím, pomáhají triptany, ale to příčinu neřeší a ničím tím ostatní orgány.Je mi 37 let, trpím bolestmi již 20 let a řekla bych, že se to zhoršuje.Děkuji Lenka
Re: Migréna od: Josef P. 5. 2. 2014, 17:48:07
Domnívám se, že pomoc je možná. V první řadě by bylo třeba zkontrolovat pohybový systém - pánev, kostrč, jazylku. Dále hormonální regulace (včetně ev. hormonální antikoncepce současné či v minulosti) a stav a funkci jater. Většinou se u migren vázaných na menstruační cyklus najde problém v některé z výše uvedených oblastí. Po vyřešení, ev. zmírnění problému se zlepší, ev. odezní i migreny.
závislost na čokoládě od: Jana 7. 2. 2014, 08:23:33
Dobrý den, dá se biorezonancí zbavit silné závislosti na čokoládě? Díky za odpověď !
Re: závislost na čokoládě od: Josef P. 7. 2. 2014, 12:19:57
U závislosti na čokoládě by se měl nejprve vyloučit nedostatek hořčíku, ev. deprese (nemusí být plně klinicky vyjádřené). Teprve pak by se mělo uvažovat o řešení pomocí biorezonance, které je samozřejmě možné.
soubor několika vážných diagnoz od: Jitka H. 11. 4. 2014, 21:37:43
Dobrý den, obracím se na Vás prosbou možné léčby svého tatínka.
Jedná se o 70ti letého pána, který nám teď chátrá před očima. Jeho zdravotní problémy začaly v roce 2001 CMP, ze které se dostal téměř bez následků. Pak následovalo období let 2005-2008, kdy se postupně léčil s:
operace bederní páteře
ledvinový kámen
IM
CA tlustého střeva
diabetes,vysoký krevní tlak
dlouhodobá urputná bolest DK a následně psychické problémy
Vyzkoušeli jsme kdeco.....centrum bolesti v Hradci králové-opiáty, ale bez efektu. S efektem obstřik páteře pod CT...
....
Koncem prosince 2013 ale začaly velké zdravotní problémy. Najednou se objevily silné motanice, nebyl schopen chůze....odvoz do nemocnice na Internu, výsledek vyšetření....vše OK. Druhý den opět odvoz do nemocnice, tentokráte si ho nechali na Neurologii.....výsledek vyšetření: vše OK, výsledky stejné jako při posledních nálezech. Propuštěn bez léčby.
Od té doby se vše tak nějak sype.....během pár dnů z něho byl apatický "stareček"....přijala nás akutně paní doktorka na psychiatrii (kde se léčil, kvůli dlouhodobé bolesti), ta zahájila léčbu (výživa mozku, nervů, cév, léčba psychiky....) a odeslala nás na neurologii. Paní doktorka doporučila další vyšetření a rozepsala infuzní terapii, laeser, B12
Vyšetření prokázala neuropatii DK, změny na krkavicích
Cca po týdnu léčby se přidaly problémy s udržením moči,přidal se výrazný třes rukou a zhoršila se jemná motorika rukou.
Dnes jsme byli na poslední infuzi, paní doktorka nám vysvětlila, že je nyní potřeba vyčkal alespoň měsíc, než vše začne působit....
Nám se ale taťkův stav nějak nezdá, došlo sice ke zlepšení pocení, třesu rukou, má sice větší zájem o komunikaci, o život, je lépe orientovaný, hodně se snaží, ale jinak se nějak vše horší.
Chůze je hodně špatná, pomalá, cupitá a po chvilce ho to táhne dopředu, celkově hrozně rychle "stárne".
Momentálně ještě probíhají vyšetření na urologii, kvůli pomočování. Bohužel si nedá říct a "raději" přestává pít, aby se nepočůral. Nechodí na WC, prý se mu nechce, ale čeká až to samovolně odejde do plenky...
momentálně užívá:Cavinton, Anopyrin, Galantamin, Nootropil, Itakem, Tiapridal, Betaloc, Amprilan, Rhefluin, Avertin, Apo-Gliclazid, Glucophage, Sortis, Helicid, Verospiron, Diorex, Ropinirol

Ráda bych se zeptala, zda je možná nějaká léčba nebo alespoň nějakou radu, co můžeme ještě udělat, abychom alespoň trochu zpomalili taťkovo "chátrání" Díky za odpověď
Re: soubor několika vážných diagnoz od: Tomáš K. 12. 4. 2014, 10:35:39
Nejsem terapeut, pouze laik, omlouvám se proto za neodborný názor: Zkuste si všechny ty prášky nasypat do skleničky, zalít vodou, nechat rozpustit a vypít. Myslíte, že vám po tom bude dobře? Na letácích léků bývá napsáno, že účinky léků se mohou navzájem ovlivňovat. Zkoušeli lékaři, kteří je předepsali, testovat chemické složení tohoto KOKTEJLU a jeho zdravotní nezávadnost? Pochybuji o tom. Já bych si tento drink od Zentivy a dalších výrobců nedal, natož ne pravidelně. Smutné je, že tyto koktejly nás všechny stojí spoustu peněz a postupně jimi v naší společnosti otravujeme lidi s už tak slabou imunitou.
Re: soubor několika vážných diagnoz od: Josef P. 19. 4. 2014, 15:34:26
Dobrý den.
Bez bližšího vyšetření se těžko odpovídá. Vzhledem k anamnese a negativním výsledkům vyšetření (kromě neuropatie DK a změn na krkavicích) by byla potřeba vyloučit progrese ca tlustého střeva a event. metastaz.
Pokud byl léčen chemoterapí, pak by neuropatie mohla souviset s ní.
Je-li vše negativní, pak je nejpravděpodobnější příčina v páteři, kde blokády v oblasti LS páteře a pánve mohou způsobovat bolesti, problémy s močením či se stolicí či s chůzí. Oblast horní Th páteře a C páteře zase může mít vliv na prokrvení hlavy a tím i na závratě, psychiku atp. Zkusil bych tedy ještě konzultaci u fyzioterapeuta, který umí vyšetři pánev, kostrč, jazylku.
bolest kolena od: Vlachová 22. 4. 2014, 19:19:30
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tato metoda může pomoci i při problémech pohybového aparátu, konkrétně při bolestech kolena. Děkuji, Vlachová
Re: bolest kolena od: Josef P. 24. 4. 2014, 22:37:45
Dobrý den. Záleží na příčině bolestí. Máte-li např. roztržený meniskus, pak Vám tato metoda problém nevyřeší. Ale na problémy související se záněty, úponovými bolestmi, artrosou atd je tato metoda vhodná a úspěšná.
tinitus + borelióza od: Podrazilová (podrazilovivolny.cz) 6. 5. 2014, 09:04:35
dobrý den,
1)řadu let trpím tinitem a hučením v uších. Pomáhá tato metoda při zhoršování sluchu a tinitu?
2) borelióza - je touto metodou možná diagnostika a léčba?
děkuji
S.Podrazilová
Re: tinitus + borelióza od: Josef P. 9. 5. 2014, 20:22:57
Dobrý den.
1)tinitus a hučení v uších - zde může být více příčin obtíží. Velice dobré výsledky jsou u pacientů, kde jde o následek poruch prokrvení, či obtíží souvisejících s krční páteří. Ovšem biorezonance může pomoci i u jiných příčin.
2) Borelioza - zde jsou velice slušné výsledky jak při diagnostice, tak při terapii. Je vašk také nutno, podobně jako např. u infekce chlamydiemi, hledat příčiny oslabeného imunitního systému.
Noční děsy od: Katka 27. 4. 2014, 10:48:54
Dobrý den, máme pomocí přístroje úspěšně vyléčenou alergii na chlad, chtěla bych se zeptat, zda jde touto metodou pomoci u nočních děsů u dítěte. Děkuji.
Re: Noční děsy od: Josef P. 29. 4. 2014, 21:54:57
Dobrý den. Pokud je u dítěte problém v psychice a stresu,pak pomoci lze. Jde-li o malé dítě, je potřeba léčit i matku. Další možnou příčinou může být i "geopatogenní zóna". V tomto případě je třeba kombinace přístroje + vyměření zóny a, je-li to možné, změnit
místo umístění postele.
Re: Noční děsy od: Katka 29. 4. 2014, 22:25:17
Dobrý den, moc děkuji za odpověď, ale myslím, že to nebude ani jedna z variant. Dle vyšetření na neurologii se jedná o nevyzrálou nervovou soustavu, naschromážděné zážitky z celého dne (ať jsou pozitivní či negativní)se během spánku zdají a mozek si s tím nedovede poradit. Z hlubokého spánku se napůl probudí, napůl je v realitě a tím je způsoben ten děs. Děkuji.
Re: Noční děsy od: Josef P. 5. 5. 2014, 09:49:09
Pokud je to neurologický problém, je možné uvažovat o vlivech tzv. základních potravinových alergenů, tzv. centrálních plísních, detoxikace nervového systému, harmonizace pravé a levé hemisfery...
Zátěžové astma od: Vlaďka 30. 5. 2014, 09:41:32
Dobrý den, můj dotaz je, zda biorezonance dokáže léčit i astma. Mám však diagnostikované zátěžové astma, tj. nejsem na nic alergická avšak při zátěži tj. běhu, rychlejší chůzi, někdy dokonce jen rychlý přechod do chladnějšího prostředí způsobí, že mám záchvat.
Máte zkušenosti, že by se mé astma mohlo zlepšit, pokud ano, kam se mám obrátit. Jsem z Prahy. Děkuji za odpověď. Vlaďka
Re: Zátěžové astma od: Josef P. 5. 6. 2014, 14:47:03
Astma se může pomocí biorezonance výrazně zlepšit, předem Vám ale samozřejmě nikdo stoprocentní záruku nedá. Dle Vašeho popisu by se na obtížích mohla podílet chladová alergie a poruchy v regulaci hladiny adrenalinu. Z pohledu tradiční čínské medicíny může jít o problém ledvin (to neznamená, že musí být nález v rámci tzv. klasické medicíny).
Pokud jde o kontakt, zkuste
http://www.bicom-optima.cz/pacienti/kontakty
Plísně od: Slávek 5. 6. 2014, 15:59:44
Dobrý den pane doktore, co obvykle doporučujete lidem, kteří jsou takzvaně PLESNIVÍ - jaký je postup odstraňování plísní z organismu?
Re: Plísně od: Josef P. 16. 6. 2014, 15:00:52
Dobrý den. Zásadní je dieta - podívat se na internet na "zásadotvorné potraviny" a vyřadit z jídelníčku ty, které překyselují - hl. cukr, bílá mouka, uzeniny, mléky (nemusí jít nutně o zakysané výrobky). Používat probiotika, čaje na podpoření jater, slinivky břišní a střev. Ev. možno i dietu dle krevních skupin - brát vážně potraviny, které jsou nedoporučené.
Pomocí biorezonance je důležitá detoxikace se zaměřením na těžké kovy.
Neuropatie od: Katka 16. 6. 2014, 13:15:35
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné pomocí přístroje pomoci v léčbě neuropatie po chemoterapii. Děkuji Katka
Re: Neuropatie od: 16. 6. 2014, 14:55:26
Dobrý den. Zlepšení neuropatie po chemoterapii je zcela reálné. Ideální je mít k dispozici vzorek léků, které neuropatii vyvolaly, ale lze to i bez nich, jen s pravděpodobně ne tak dobrým efektem.
Obezita od: Lucie 17. 6. 2014, 12:51:21
Dobrý den,
Syn má od narození obrovskou chuť k jídlu. Už při kojení se přejídal. Nikdy žádné jídlo neodmítl a vše na talíři snědl. Dnes je mu 12 let a je hodně obézní. V obezit.poradně vůbec neporadili, štítná žláza i krev úplně OK.
Může biorezonanční terapie vyhledat příčinu, proč má tak zvýšenou potřebu jíst ? Možná mu něco chybí ?
Děkuji za odpověď. L.
Re: Obezita od: Josef P. 7. 7. 2014, 15:33:55
Dobrý den. V tomto případě by se muselo provést kompletní testování. Musely by se hledat možné příčiny v psychické oblasti, hormonální oblasti, metabolické oblasti... Tímto způsobem se mohou projevovat i potravinové intolerance spojené s překyselením organizmu. Blíže se nedokáži vyjádřit.
Štítná žláza od: Majda 17. 6. 2014, 21:29:34
Dobrý den,
mám hypertrofii štítnice.
Zřejmě díky tomu mám strašné návaly a stavy,kdy jsem celá opocená.
Alkohol nepiji vůbec a když musím absolvovat nějaký jen malý přípitek,jsem červená,opocená.
Je to velice nepříjemné.
Někdy bývám velice unavená.
Na endokrinilogii mi zvyšují dávky letroxu a není vidět žádné zlepšení.
Děkuji za odpověď.M
Re: Štítná žláza od: Josef P. 7. 7. 2014, 15:38:51
Dobrý den. V tomto případě je třeba zkontrolovat a ev. léčit celý hormonální systém včetně hypofýzy, nejen štítnou žlázu. Pokud jde o ŠŽ, záleží na tom, zda jde o autoimunitní zánět, nebo ne. Podle toho se volí léčebný postup. Při intoleranci alkoholu opečovat játra a vyloučit alergii na Histamin.
Roztroušená skleróza od: Věra Rýzlerová 23. 6. 2014, 12:54:34
Dobrý den, trpím roztroušenou sklerózou remitentní- relabující. Prosím zda i u této diagnózy je možná léčba biorezonancí.Děkuji Rýzlerová.
Re: Roztroušená skleróza od: Josef P. 7. 7. 2014, 15:27:55
Dobrý den. Podpůrná terapie má velice slušný efekt. Je vždy potřeba vyloučit ev. neuroinfekci, která nemusí vždy vyjít pozitivně při testech "klasické" medicíny. V poslední době se uvažuje i o zátěžích nervového systému nanočásticemi v kombinaci s infekty. To se dá také řešit.
od: 27. 6. 2014, 23:19:00
Dobrý den,syn-9 let podstupuje terapii Bicom kvuli častým in
fekcím horních i dolních cest dýchacích. Má za sebou 3 sezení v rozmezí 3 měsíců. Zatím efekt nepozorujeme,spíše se objevují častější infekty horních dýchacích cest. Prý je to tou detoxikací organismu a tělo je více náchylné. Je to možné? Jestli ano,kdy můžeme počítat se zlepšením?Děkuji a hezký den.Jirka.
Re: od: MUDR OLga Olexova 3. 7. 2014, 06:33:54
Dobrý den,
určitě už by měl být aspoň částečný efekt. Jesli ne, tak je potřeba protestovat a znovu se podívat na příčiny. Já mám dobrou zkušenost s terapií domácím prachem.
Zdraví dr.Olga Olexová
Re: od: 3. 7. 2014, 18:14:36
Dobrý den.Časté infekty HCD mají různé příčiny a efekt terapie závisí od množství zátěží,celkovém stavu psychiky a imunitního systému a samozřejmě na spolupráci s rodinou a rodinném prostředí.Po třech terapiích ještě efekt nemusí být patrný,může dojít i k zhoršení,často se chronický infekt musí zakutnit a pak si ho imunitní systém lépe zpracuje.Častý je i efekt odlupování slupek,kdy po vyřešení jedné zátěže vypluje na povrch jiná.Je lepší efekt v kratších intervalech než jeden měsíc.
bolest v krku od: Aleš 2. 7. 2014, 13:54:23
Dobrý den,
téměř dva roky se léčím s chronickou atrofickou pharingitýdou.mám silně překrvenou zadní stěnu hlatanu,citlivou a bolestivou na jakékoliv podráždění,počasí strava,pracovní prostředí.Podle lékaře je moje choroba neléčitelná a lze jen podporovat sliznici Vincentkou,vit.A,B,E,a Panthenolem.Lze prosím léčit mé potíže biorezonancí? Děkuji Aleš z Brna
Re: bolest v krku od: Josef P. 7. 7. 2014, 15:22:01
Dobrý den. Bylo by potřeba zkontrolovat ev. alergii včetně domácího prachu, stav imunitního systému, zátěž těžkými kovy, např amalgamem, není-li porucha prokrvení a lymfatické drenáže např. při blokádě jazylky. To vše je pomocí biorezonance možné provést.
Pavel od: Mulač 2. 7. 2014, 19:56:38
Dobrý den, zajímalo by mě zda touto cestou lze řešit alopecii areata?
Re: Pavel od: 3. 7. 2014, 18:03:50
dobrý den.S vypadáváním vlasů celkově mám docela dobrý efekt.Je třeba se zaměřit na příčinu,často oslabené ledviny,nějaká patogenní zátěž v oblasti hlavy(často zuby),zablokovaná jazylka,blokáda v dráze,kde je ložisko bez vlasů ,akutní stres atd.Zkušený terapeut umí najít zátěže a programy na jejich odstranění.
MYOM od: Dagmar 15. 8. 2014, 23:52:04
Dobrý den,na začátku loňského roku jsem prodělala chirurgické odstranění 8,5cm myomu na vnější straně dělohy,který mi narůstal šest let.Letos na jaře mi lékař po půl roce objevil nový,který má již 4,5cm a je na stejném místě jako byl ten odstraněný.Je mi 36 let,přesto chci podstoupit úplné odstranění dělohy.Mám již tři děti a další neplánuji.Nechci neustále podstupovat odstraňování nově narůstajících myomů.Přesto jsem se doslechla,že je třeba zjistit původce,který výskyt myomů způsobuje a toho zničit.Je to možné Bicomem?Máte v tom zkušenosti?Děkuji předem za odpověď.
Re: MYOM od: J.P. 29. 9. 2014, 15:36:07
Dobrý den.
S úplným vymizením nálezu zkušenost nemám, ale daří se zastavit růst, ev. i zmenšit rozsah.
Červený obličej od: Arnošt 19. 8. 2014, 21:02:55
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda-li by mi pomohla biorezonance na červený obličej? Mám červený obličej po námaze,v chladu,ve stresu,na slunci a po jídle.Děkuji za odpověd´.
Re: Červený obličej od: J.P. 29. 9. 2014, 13:09:35
Zde může být více příčin, které by bylo potřeba testovat. Může jít o vegetativní nerovnováhu, o poruchy prokrvení hlavy např. i v souvislosti s krční páteří či jazylkou, svůj podíl by mohla mít i alergická reakce. Řada těchto příčin lze pomocí biorezonance řešit.
Re: Červený obličej od: 29. 9. 2014, 18:13:11
Rozumím li tomu dobře,zčervenáte při stresu nebo po jídle ? Nebo máte diagnostikovanou rosaceu ? Na oba problémy je s výhodou biorezonanci využít, minimálně vám můžeme přetestovat jídelníček,zdali vám nějké jídlo nevadí a "doladit" psychiku,abyste se zbytečně nestresovala. S pozdravem MUDr.pavla Koželuhová
Re: Červený obličej od: Jitka 29. 4. 2016, 12:48:31
Červený obličej může být "rosacea"-neboli růžovka.Měla jsem to také,kožní lékař mě zaléčil 2x antibiotiky a nyní už 3/4roku si tváře mažu vždy ráno "Kittlovou mastí"-jsou dvě,tak ta ve žluté krabičce a je to tam napsáno"na problematickou a poškozenou pleť,akné".
Od té doby mám pleť naprosto čistou.
Růžovka je dědičná,toto měla moje maminka.
Tak zdar!JitkaK
P.S.Kupuji ji v bilinkářském obchodě,nebo zkuste www.tibetska-medicina.cz
www.projektintegrace.cz
Cvakavý palec,bolestivé od: Zaplatílek 5. 9. 2014, 13:17:37
Prosím o radu,manželka má cvakavý palec,nemůže do ruky nic pořádně uchopit a při pohybu prst bolí.Norí ortézu,maže Voltaren,ale nic moc nepomáhá.Pomohla by léčba biorezonancí?
Re: Cvakavý palec,bolestivé od: Ivo Špaček 11. 9. 2014, 07:48:58
Pravděpodobně se jedná o projev zánětu synovie a arthrozy v kloubu, jsou programy, které si s problémem poradí
Nešpecifický zápal od: Peter H. 11. 9. 2014, 17:49:28
Dobrý deň

Od březnu mám nepríjemný pocit až jemnú bolesť pozdĺž semenovodov prostaty a semeníkov. Bol som vyšetrený na všetky pohlavné choroby chlamýdie vrátane ale nič sa nenašlo ale neprijemný tlačivý pocit a celkový pocit ako by som mal infekciu pretrvávajú. Tak sa chcem opýtať či Biorezonancia dokáže identifikovať a riešiť aj takýto nešpecifický problém.
Re: Nešpecifický zápal od: J.P. 29. 9. 2014, 13:06:34
Tyto obtíže mohou souviset s chronickým zánětem prostaty. Biorezonancí tato diagnosa léčit lze. Určitě by stálo za to pomocí biorezonance přetestovat i možné infekce včetně chlamydií - negativní test v laboratoři ještě nemusí znamenat, že nejde o infekci. Další možnost by mohla být blokáda kostrče s bervovým drážděním. Zde by byla potřeba spolupráce s fyzioterapeutem.
Re: Nešpecifický zápal od: Pavla Koželuhová 29. 9. 2014, 18:17:53
Dobrý den, vaše potíže mohou být například i plísňového původu nebo virového původu ,což lze biorezonancí zjistit, navíc můžete mít blokádu v oblasti beder a také mít zátěž geopatogenními zonami,toto vše lze na biorezonanci vytestovat a posléze i léčit.Určitě tuto léčbu zkuste.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
od: Veronika 16. 9. 2014, 20:21:24
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by byla biorezonance účinná na extrasystoly, které začaly z ničeho nic. Kardio vyšetření celkem v normě, problém prý nevnímat...děkuji za odpověď
Re: od: J.P. 19. 9. 2014, 07:05:08
V Bicomu jsou programy na poruchy srdečního rytmu. Pokud byl zcela normální nález při kardiologickém vyšetření, je potřeba uvažovat i o problémech v oblasti hrudní páteře - cca v rozsahu 3-6 hrudního obratle.
dotaz od: jaro 24. 9. 2014, 09:17:38
Můžete pomoci 19-ti leté dceři? Byla ji prý vysátá veškerá energie z těla. Podle léčitele, měla poškozenou auru, kudy ji energie odešla z těla.
Re: dotaz od: Tomáš K. 29. 9. 2014, 11:19:44
Takovému léčiteli bych zrovna moc nedůvěřoval, je to velmi obecný a neodborný popis, který nemá nic společného s diagnózou. Jaké má vaše dcera příznaky? Pokud je to únava, slabost apod., může to mít spoustu příčin od chudokrevnosti, nedostatečnosti funkce orgánů, překyselení až po různé patogenní zátěže.
sociální fobie, strachy od: Marie 1. 10. 2014, 10:11:31
Dobrý den, lze touto metodou řešit i psychické problémy? Sociální fobii - třes rukou, třes kolenou, bušení srdce při stresových situacích. Děkuji Vám mnohokrát.
Re: sociální fobie, strachy od: J.P. 2. 10. 2014, 16:16:29
Existují velice dobré protistresové programy i programy na harmonizaci vegetativního nervového systému. Tyto obtíže lze výrazně upravit.
Re: sociální fobie, strachy od: 10. 12. 2014, 17:00:30
Dobrý den chci se zeptat trpim socíální fobií, už nechodim skoro vůbec mezi lidi, pomohla by me biorezonance? předem děkuji.
Re: sociální fobie, strachy od: 10. 12. 2014, 19:36:19
Biorezonanci určitě vyzkoušejte,sama mám v péči několik podobně postižených lidí a postupně se je daří zapojit zpět do normálního života.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
závislost na sladkém od: Dana K. (dana.kabelkovseznam.cz) 13. 10. 2014, 11:50:41
Může mi biorezonanční terapie pomoci od chuti na sladkém? Pokud ano, kolikrát je potřeba terapii podstoupit, aby byla účinná? Děkuji za odpovědi.
Re: závislost na sladkém od: J.P. 13. 10. 2014, 12:13:03
Pomoci určitě může, ale počet terapií nedokážu odhadnout. Záleží na tom, zda je to "jednoduchá závislost", nebo reakce na stres či projev "zaplísnění" organizmu. V těchto případech by se nejprve musela řešit základní příčina a až poté chuť na sladké.
Re: závislost na sladkém od: MUDr.Pavla Koželuhová 14. 10. 2014, 22:16:36
Dobrý den,biorezonance vám může pomoci, je třeba ale také ošetřit, proč tu závislost na sladkém máte ... vliv kvasinek,psychika - ujídáte sladké kvůli vlastní nespokojenosti se životem ? Osobně bych zkusila 3-4 návštěvy .S pozdravem MUDr.pavla Koželuhová
Šarlatán nebo ne? od: Olda 20. 10. 2014, 15:15:27
Než jsem šel na biorezonanční diagnostiku, požádala mě terapeutka abych po její kamarádce poslal pár kapek krve na vatovém tamponu, aby mohla ještě před kozultací zjistit co se mnou je a pak jít rovnou na léčbu a ušetřit tak čas. V ordinaci mě usadila do křesla a jednou rukou mi nad tělem mávala takovou cívkou na pružné kovové tyčce (rukojetˇ byla dřevěné) a druhou rukou pohybovala nějakým čídlem po vzorkách ve skleněných válečkách. Ta cívka nebyla k ničemu připojená, to čidlo bylo spojeno drátem k pťístroji BICOM. Prý mi zjistila boreliozu v obouch kolenech a kyčlích. Chodím na pravidelné krevní testy a žádnou boreliozu mi nenašli. Když jsem to terapeutce řekl, odpovďela, že asi mám dědičnou boreliozu. Potom zapla ten přístroj a po 30 minutách mi ŕekla, že je borelioza zlikvidovaná a že mi odblokovala lymfu. Nevřím, že se dá ze suché krve udělat nějaká analýza nemoci a že by se dokázala zbavit boreliozy za 30 minut. Taky nevéřim, že jsem měl boreliozu. Možná se mýlím, co vy na to?
Re: Šarlatán nebo ne? od: J.P. 20. 10. 2014, 15:34:39
Dobrý den. I když to vypadá velmi zvláštně, tak to, co popisujete, patří ke standardním testovacím technikám. Např. ve veterinární medicíně prakticky jinou možnost testování pomocí biorezonance nemáte.
Negativní laboratorní testy ještě neznamenají 100% nepřítomnost boreliozy. Při terapii se aktivuje imunitní systém cíleně proti konkrétnímu mikroorganizmu a zároveň se tento mikroorganizmus ničí. To, zda stačí jedna terapie, může definitivně říci jen s odstupem provedená kontrola.
Re: Šarlatán nebo ne? od: Tomáš K. 20. 10. 2014, 16:20:39
Běžným rozborem krve vám boreliozu nikdo nezjistí. Jsou na to speciální a poměrně drahé testy:
Western Blot
Elisa - nepřesná metoda.
virus od: Veru 28. 10. 2014, 18:57:11
Dobrý den. Prosím o informaci, zda je možné touto metodou odstranit z těla HPV a již s výskytem kondylomat?? Děkuji Za odpověď.
Re: virus od: Pavla Koželuhová 28. 10. 2014, 21:05:51
Dobrý den,liský papilomavirus je virus,s nímž se setká valná většina žen,jen zlomek z nich onemocní a jen nepatrný zlomek z nich onemocní přerakovinných či rakovinným stavem.Biorezonancí provádíme celkovou detoxikaci organismu,posílíme vylučovací orgány a také můžeme působit specificky na tento virus tak,aby se mu "lidově řečeno" přestalo u Vás líbit a opustil Vás.Určitě stojí za to se o to pokusit,už jen proto,že klasická medicina používá na léčbu jen skalpel nebo kryokauter,pokud je to nutné, jinak spíše vyčkává a kontroluje,aby nedošlo k nádorovému zvrhnutí. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Zánět duhovky od: Lenka 2. 11. 2014, 14:46:10
Dobrý den,
léčím se se zánětem duhovky. po měsící kdy mi lékařka řekla, že je zánět pryč se mi vyskytla recidiva. Proělala jsem testy na imunologmická onemocnění i revmatoloická. Paní doktorkaka mi řekla, že mám prý smůlu a mám se s tím smířit. Recidivy se budou opakovat. Byla jsem aktivní sportovec a nejsem schopna tuto variantu přijmout. Podle výsledků jsem zdravý člověk, ale někde asi bude chyba. Hledám pomoc a radu. chci se vrátit zpět k závodění ale psychicky jsem na tom již špatně. Je reálná možnost zbavit se tohoto problému? Děkuji za odpověď
Re: Zánět duhovky od: 2. 11. 2014, 20:54:46
Dobrý den,rozhodně to nevzdávejte.Jiné potíže než s duhovkou nemáte? Zánět duhovky může být prvním příznakem různých jiných onemocnění,namátkou např. roztroušené sklerozy, bylo by dobré provést i neurologické vyšetření.Jinak by bylo určitě vhodné vyš. a terapie na biorezonanci,kde se mohou odhalit a vyčistit různé zátěže organismu. S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
Re: Zánět duhovky od: 3. 11. 2014, 10:04:33
Děkuji za rychlou odpověď,
ještě bych se zeptala zda mě léčba pomocí biorezonance bude moc vrátit zpět do aktivního sportovního života. Momentálně prodělávám další testy, ale paní doktorka není moc ochotná. Funguje to tak, že si na internetu najdu možné příčiny, ty jí řeknu a ona mě pak posílá na vyšetření. Děkuji Lenka
Re: Zánět duhovky od: J.P. 3. 11. 2014, 11:39:23
Dobrý den. Záleží na tom, jaké se najde příčina obtíží. Šance na plné zapojené do aktivního života včetně sportu samozřejmě je.
Chlamydie plicní od: Lenka 3. 11. 2014, 11:31:13
Dobrý den, prodělala jsem vleklý zápal plic způsobený plicní chlamydií. Zápal plic je vyléčen, ale začalo mě bolet na pravé kyčli a dále celá pravá noha hlavně v noci. Ještě nějaké úpony v zápěstí na obou rukách. Bojím se, že v sobě plic.chlamydie stále mám a ony postupují. MUDr.mě testovat znovu nechce. Prý jsem přeléčená a poslal mě na ortopedii. Dle ortopeda je kyčel OK (v rukách ASI zánět) a posílá mě dále na neurolog. Prosím je možné zjistit a posléze zlikvidovat plic.chlamydie v mém těle? ...popřípadě zjistit co se v mém těle odehrává? Je mi 38 let, žena. Děkuji za odpověď.
Re: Chlamydie plicní od: J.P. 3. 11. 2014, 16:15:06
Dobrý den. Zjistit, zda chlamydie v organizmu přetrvávají,lze. Lze rozlišit i akutní a chronický zánět. Lze provést i terapii. Pokud byste se chtěla vydat tímto směrem, tak počítejte s potřebou změny stravovacích návyků a s tím, že bude potřeba řešit problémy s chlamydií na první pohled nesouvisející.
Re: Chlamydie plicní od: Lenka 4. 11. 2014, 12:07:11
Děkuji za odpověď. Co to znamená změna stravovacích návyků? Ten kdo biorezonanci provádí, je i odborník na výživu? Myslela jsem, že mě léčí pouze biorezonance pomocí elektromagnetických frekvencí? Moc tomu teď nerozumím.
Re: Chlamydie plicní od: 4. 11. 2014, 12:28:05
V rámci biorezonanční terapie se provádí i testování tzv. blokujících faktorů a strava patří mezi ně.
Re: Chlamydie plicní od: 5. 11. 2014, 20:40:16
Dobrý den,chlamydiovou infekci lze biorezonancí detekovat a také ji léčit,stejně jako Vaše potíže s klouby,dále můžeme zjistit zátěž jinými mikroorganismy,chemickou či zátěž těžkými kovy,geopatogenní zátěž,atd.Vyhledejte v místě bydliště terapeuta biorezonance a zkuste se objednat.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
uzkostna porucha deprese od: jn 1. 12. 2014, 15:41:39
Jaka je sance zlepseni stavu pri depresy a psychosomatickych potizich?
Re: uzkostna porucha deprese od: MUDr.Pavla Koželuhová 1. 12. 2014, 20:52:04
Dobrý den,otázka je,jaké psychosomatické potíže máte a proč depresí trpíte ? Je li to např. stres a přepracování, na biorezonancí jsou programy na zklidnění, je li to vliv geopatogenních zon, i na to je biorezonanční terapie vhodná.Dále můžeme otestovat možnost virové,bakteriální,plísňové či parazitární zátěže.Možnosti biorezonance jsou široké. S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
Re: uzkostna porucha deprese od: jn 1. 12. 2014, 21:02:26
V zari 2013 jsem podstoupil radikalni operaci prostaty. Dnes mam vysledky PSA perfektni,ale od lonskeho prosince se lecim u psychiatrii a s bolesti v podbrisku. Vysetreni neodhalila duvod bolesti. Ordinuji leky na bolest. Dekuji
Re: uzkostna porucha deprese od: J.P. 2. 12. 2014, 21:07:50
Dobrý den. V tomto případě je potřeba uvažovat o jizvení, srůstech, blokádě pánve s kostrčí a SI skloubením, ev. o dráždění nervového zásobení. Všechny tyto stavy lze s nadějí na dobrý efekt ovlivnit.
amalgam od: ab 8. 12. 2014, 17:12:30
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda li je bezpečná terapie na zatez těžkými kovy nebo amalgamove zateze,pokud ma clovek amalgamove plomby?Dekuji
Re: amalgam od: J.P 9. 12. 2014, 15:21:21
Při správně provedené terapii a aktivaci vylučovacích systémů, hl ledvin a lymfatik jde o bezpečný postup. Zůstává-li zdroj zátěže, t.j. chemicky nestabilní plomby, musí se terapie časem opakovat
Re: amalgam od: ab 10. 12. 2014, 08:36:52
Dobry den,dekuji za odpoved.Ptám se proto,ze detoxikacni prostredky k vylouceni kovů (koriandr,chlorela..) se nedoporucuji,kdyz ma clovek amalgam v ustech (asi to vytahuje rtut i z plomby).
SF od: Milan 10. 12. 2014, 17:02:23
Dobrý den chci se zeptat trpim sociální fobií, skoro už vůbec nechodim mezi lidi, pomohla by mě biorezonance? předem děkuji za odpověd.
CMP od: Miluše Tomešová 13. 1. 2015, 07:58:17
Dobrý den, manžel prodělal před půl rokem cévní mozkovou příhodu. Špatně mluví a nemá plně funkční prsty na pravé ruce. Pomohla by biorezonance alespań částečně obnovit tyto funkce? Na ředění krve bere Trombex, bojím se, aby elektromagnetické impulsy, které jdou do těla mu nějak neublížily a neměl třeba další CMP. Děkuji za odpověď.
Re: CMP od: Pavla koželuhová 13. 1. 2015, 10:08:05
Dobrý den, biorezonance je naopak výborný podpůrný prostředek k rekonvalescenci a rehabilitaci po cévní mozkové příhodě, zkuste nakontaktovat terapeuta v místě vašeho bydliště,ať nemusíte zbytečně cestovat.CMP je poměrně závažné onemocnění,biorezonance může odhalit spousty pomocných příčin,které k němu vedly a pomoci je odstranit - chemická zátěž, geopatogenní zony, těžké kovy,nevhodné jídlo ,atd.Určitě to zkuste. S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
atopický ekzem od: Lenka 20. 1. 2015, 20:00:37
dobrý den, dcera 4 roky trpí cca od 6 týdnů atopickým ekzem , v letošním roce se jí rozlezl po celém těle je vhodná v takovém stavu léčba biorezonancí ? Je na Ostravsku někdo, kdo se biorezonancí zabývá ? děkuji
Re: atopický ekzem od: Ivo Špaček 21. 1. 2015, 18:36:12
máme ordinaci v Ostravě Porubě, kontakt ivospacek.cz
Re: atopický ekzem od: J.P. 21. 1. 2015, 19:04:21
Dobrý den. Biorezonance je pro tento případ zcela jednoznačně vhodná. Je velmi pravděpodobné, že se obejdete bez léků s vedlejšími účinky, jako jsou např. kortikoidy.
Myom od: Vlasta (verittaemail.cz) 23. 1. 2015, 15:05:06
Dobrý den, pomohl by přístroj na zmenšení myomu v děloze? děkuji Vám za odpověď.
Re: Myom od: MUDr.Pavla Koželuhová 23. 1. 2015, 17:58:40
Dobrý den,záleží na tom,jak dlouho myom máte a jak je velký,ale mám pacientky, u kterých se to podařilo, určitě stojí za to to zkusit.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
roztroušená skleroza od: Eva Dvořáková (evadvorakovacentrum.CZ) 23. 1. 2015, 16:09:28
Je možné, prosím, zmírnit pohybové problémy a křeče RS v pokročilém stavu ? (Mám RS již 24 let)

Děkuji.
Re: roztroušená skleroza od: J.P. 23. 1. 2015, 17:23:59
Dobrý den. Existuje doporučená sestava programů přímo na RS, s kterou mám velmi dobré zkušenosti. Dále je možné vytestovat ev. přítomnost infekční či chemické zátěže přímo na nervovém systému.
Re: roztroušená skleroza od: MUDr.pavla Koželuhová 23. 1. 2015, 18:00:54
Určitě je tobré to alespoň vyzkoušet, mám v ordinaci pacienty s RS a jsou stabilizovaní a bez potíží, počítejte ale s tím,že to nebude po jedné návštěvě.S pozdravem MUDr.pavla Koželuhová
kouření od: Eliška Zavadilová 2. 2. 2015, 11:57:47
Dobrý den.Je mi 53 let a od 16ti let kouřím.Dříve silné cigarety a nyní asi 12 let lehké (1 mg/cig.)a to 1 krabičku denně.Mám šanci po tak dlouhé době se této závislosti zbavit, co léčba obnáší a zda tuto léčbu hradí zdravotní pojíšťovna?Děkuji za odpověď.Zavadilová
Re: kouření od: J.P. 2. 2. 2015, 19:18:37
Dobrý den. Čím více a dále kouříte, tím máte větší šanci na dobrý efekt tohoto postupu. Standardní postup jsou 1-2 sezení, kde se provádí intenzivní detoxikace. Tato detoxikace výrazně eliminuje abstinenční příznaky a vy jste schopná bez cigarety vydržet.
Pokud vím, tak zdrav. pojišťovny tuto metodu nehradí.
Re: kouření od: Eliška Zavadilová 3. 2. 2015, 11:13:20
Dobrý den. Děkuji za odpověď.Jen mi ještě prosím poraďte, kde se mohu objednat. Jsem z Ostravy.Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Zavadilová
Re: kouření od: J.P. 3. 2. 2015, 21:00:28
Dobrý den. Zkuste získat informace na kontaktním formuláři
http://www.bicom-optima.cz/pacienti/kontakty
Re: kouření od: Hanka 23. 11. 2015, 11:18:46
Dobry den.Podstoupila jsem biorezonanci na odvykani koureni,Po dvou dnech jsem mela navaly,zvracela jsem a bylo mi na omdleni.Chut na cigaretu jsem mela a mam stale.Co stim mohu jeste delat,?Uz se bojim dalsi podstoupit.Dekuji
Re: kouření od: 24. 11. 2015, 14:58:51
Tyto pocity mohou být součástí detoxikace po odvykání kouření- zvyšte množství vypitých tekutin - hlavně neperlivé vody s trochou citronu - minimálně 2,5 litru denně- tyto pocity by měly do několika dní vymizet, v případě přetrvávání zkontaktujte vašeho terapeuta a proveďte celkovou detoxikaci.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
bolestivá menstruace od: Marie 2. 2. 2015, 13:03:17
Moje dcera trpí velmi bolestivou /křeče/ menstruací. Byly ji doporučeny hormony. Jednu dávku /asi měsíční užívání/ využívala, ale nepomohlo.Ptám se tedy, zda by ji tato terapie pomohla? Děkuji
Re: bolestivá menstruace od: J.P. 2. 2. 2015, 19:11:50
Dobrý den. V přístroji jsou k dispozici jak programy na bolestivou menstruaci, tak programy na srovnání hormonálních hladin.Určitě bych ale začal fyzioterapeutickým vyšetřením, aby se vyloučila blokáda pánve či kostrče, která bývá velice častou příčinou menstruačních bolestí.
alergie na lepek od: Andy 11. 2. 2015, 14:17:07
Dobry den, mam dceru, kt. ma alergii na lepek. Da se to pomoci biorezonancii odstranit?


dekuji
psoriaza od: Petr 11. 2. 2015, 14:21:10
Dobry den, mam letity problem se psoriazou. Mel jsem cca 4 sezeni na bicomu program specielni na psoriazu, ale nepomohl a jeste uzivam ostropestrec mariansky. Co mam delat?

dekuji za radu
Re: psoriaza od: 12. 2. 2015, 11:18:35
Dobrý den,nepíšete, zda jste byl celkově na bikomu vyšetřen na zátěže, jaké máte energetické nerovnováhy ,vytestované jídlo, atd, z mého pohledu jen spec. programy na psoriazu nejsou ve vašem případě dostačující , navíc ,psoriáza je chronické onemocnění, říká se,že tolik let, kolit jí trpíte,minimálně tolik měsíců by se měla intenzivně léčit, lokálně mne napadá mastička Kartalin. S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
chemoterapie od: Zuzana 20. 2. 2015, 12:48:09
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vhodnost použití vaší terapie během chemoterapie. Dokáže zmírnit její vedlejší účinky, ale přitom nesnížit její účinek?
děkuji za odpovědˇ
Re: chemoterapie od: J.P. 20. 2. 2015, 18:55:07
Dobrý den. Pro postup při chemoterapii je vypracováno přesné schéma, které dokáže výrazně zmírnit nežádoucí účinky, aniž by negativně ovlivnilo její efekt.
Re: chemoterapie od: 20. 2. 2015, 21:20:35
Ano,léčbu velmi vhodné kombinovat,minimálně Vám pomůže minimalizovat nežádoucí účinky chemo a aktinoterapie.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Re: chemoterapie od: Zuzana 21. 2. 2015, 00:47:57
Děkuji za odpovědˇ. Ráda bych se ještě dověděla, kde v Praze by bylo možné terapii podle přesného schematu absolvovat.
S pozdravem Zuzana
Re: chemoterapie od: 21. 2. 2015, 16:00:10
Seznam terapeutů myslím naleznete na www.bicom- optima.cz
hemeroidy,záněty moč.cest od: Olga 23. 2. 2015, 11:02:50
Dobrý den, dcera (22 let) trpí častými záněty močových cest a nyní se přidaly také potíže s hemeroidy. Léčba antibiotiky (močové cesty) a čípky (hemeroidy) je neúspěšná a problémy se opakují stále častěji. Byla by léčba přístrojem Bicom pro tyto problémy vhodná? Olga,Kolín,Praha
Re: hemeroidy,záněty moč.cest od: J.P. 23. 2. 2015, 11:38:39
Léčba na Bicomu by vhodná byla. Zřejmě bude potřeba protiplísňová dieta, potvrdit či vyloučit blokádu v oblasti pánve a kostrče a v terapii se zaměřit i na střevo.
Re: hemeroidy,záněty moč.cest od: 23. 2. 2015, 13:07:59
Dobrý den, děkuji za informaci, můžete mi doporučit vhodného terapeuta pro oblast Kolín popř. Praha? Velice děkuji. Olga
Re: hemeroidy,záněty moč.cest od: J.P. 23. 2. 2015, 14:42:25
Dobrý den. Využijte tento odkaz :
http://www.bicom-optima.cz/pacienti/kontakty
Schizofrenie od: Michaela Benešová 24. 2. 2015, 15:13:04
Dobry den, rada bych se zeptala, jestli mate zkusenosti s lecenim schizofrenie Bicomem. Muj pribuzny, velmi mlady clovek je na lecich a v plnem invalidnim duchodu kvuli teto nemoci.
Da se nejak pomoct biorezonanci?
Moc Vam dekuji za odpoved
M.B.
Re: Schizofrenie od: J.P. 26. 2. 2015, 20:12:21
Dobrý den. Já osobně zkušenosti nemám. Zřejmě by určitá stabilizace stavu byla možná, ale rozhodně bych nesliboval nějaký rychlý a zásadní posun.
žlučník-kámen od: Z.Kroufková 4. 3. 2015, 17:21:39
Mám žlučníkový kámen 25 x 18 mm.Je možné touto metodou s tím něco dělat,rozpustit, zmenšit nebo něco jiného ,na operaci nechci, je to pro mě riskJe mi 77,cukrovka artroza,cévy a pod.
tromboza od: E.Vrablová 11. 3. 2015, 19:46:33
Prosím mám dotaz, zda-li se může podstoupit biorezonanční terapie, když mám v obou nohách zjištěnou tromboflebitidu, léčení bych potřebovala hlavně na alergie (léky i potraviny)a na psychiku, latentní tetanii, která se teď hodně rozjela. Mám také zjištěnou sníženou funkci štítné žlázy, pomůže tato terapie na některé z vyjmenovaných dgn.?
Jsem z F-M, kde bych našla terapeuta?
Re: tromboza od: 11. 3. 2015, 19:59:23
Dobrý den,pokud máte akutní tromboflebitidu,terapii můžete podstoupit,dokonce by vám mohla pomoci i na tuto dg,jinak snížená funkce štítné žlázy,alergie i problémy psychické jsou velmi vhodné pro biorezonanční terapii.Zkuste nahlédnout na web www-bicom-optima.cz -sekce pro pacienty -dotaz na terapeuta v místě vašeho bydliště.S pozdravem MUDr.pavla Koželuhová
Re: tromboza od: 11. 3. 2015, 20:03:22
Moc pěkně děkuji za velmi rychlou odpověď.

Hezký večer.
Eva Vrablová
tromboza od: E.Vrablová 15. 3. 2015, 18:11:39
Dobrý den, prosím ptala jsem se již zde, zda-li mohu podstoupit biorezonanční terapii na tromboflebitidu a neuvedla jsem, že užívám lék Warfarin, a taky že mám uzly na štítné žláze.
Děkuji za odpověď. Eva Vrablová
Re: tromboza od: 15. 3. 2015, 19:52:27
Dobrý den,to biorezonanční terapii nikterak nebrání.Nemusíte se obávat, naopak, pokud ji budete podstupovat pravidelně,máte naději, že se uzly na štítn žláze mohou dokonce zmenšit. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Re: tromboza od: 15. 3. 2015, 20:12:44
Děkuji za Vaši odpověď.
Eva V.
Chronická zácpa od: Zdeńka mecová 15. 3. 2015, 22:28:13
Mám chronickou zácpu,je mi 72 let a od mládí musím pořád brát projímadla.Jinak nemohu na stranu vůbec.Používám psylium,jím dostatek ovoce a zeleniny,zkoušela jsem brát denně i lněný olej,kdo mi co poradí,tak zkusím,ale stále bez úspěchu.Prozatím mám 2 návštěvy biorezon.ale bez úspěchu.Mám pokračovat i nadále?Je nějaká naděje?díky za odpověď.
plicní chlamydie od: Jiřina 17. 3. 2015, 13:16:57
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jaká je úspěšnost léčby plicních chlamydií, případně jestli se některý lékař v Praze na tuto problematiku přímo specializuje.
Děkuji
J
Re: plicní chlamydie od: J.P. 17. 3. 2015, 18:12:44
Dobrý den. Úspěšnost léčby chlamydií, a nejen plicních, je vysoká. Předpokládá to ovšem např. změnu dietního režimu, vyřešení překyselení organizmu atd. Jakýkoli infekt je jen výsledkem přetížení imunity.Že by se někdo v Praze v rámci biorezonance specializoval přímo na chlamydie, o tom nevím.
Zdravím J.P.
Metastázy od: Kovářová (kunvalskaaseznam.cz) 30. 3. 2015, 07:57:40
Dobrý den,
mamince před půl rokem zjistili, že má rakovinu dělohy - má již metastázy a nelze provést operaci. Má bolesti v kříži a podbřišku. Chodí na chemoterapii. Chtěla jsem se zeptat, jestli by jí Vaše léčba mohla pomoci. Děkuji za odpověď.
Re: Metastázy od: J.P. 30. 3. 2015, 08:29:17
Dobrý den. Určitě by bylo možné zmírnit obtíže. Vyléčení v tomto rozsahu postižení nelze očekávat. J.P.
Re: Metastázy od: A.K. 30. 3. 2015, 08:42:30
hradí v tomto případě tuto léčbu pojišťovna? Děkuji za odpověď
Re: Metastázy od: 30. 3. 2015, 08:47:18
Bohužel. Tato metoda není v České republice hrazena zdravotními pojišťovnami.
Křečové žíly od: A.K. 30. 3. 2015, 08:04:37
Dobrý den.
je tato léčba vhodná i na křečové žíly. Je léčba hrazena zdravotní pojišťovnou (211). Děkuji za odpověď A.K.
Re: Křečové žíly od: J.P. 30. 3. 2015, 08:27:26
Dobrý den. Křečové žíly lze tímto způsobem velice dobře ošetřit.
Zdravotní pojišťovny tento způsob terapie v České republice nehradí.
J.P.
Re: Křečové žíly od: A.K. 30. 3. 2015, 08:40:05
Jaké jsou ceny této léčby a kde bych se mohla nejblíže poradit (jsem z Ústí nad Orlicí)
Re: Křečové žíly od: 30. 3. 2015, 08:45:10
Využijte, prosím, tento odkaz
http://www.bicom-optima.cz/pacienti/kontakty
crohnova choroba od: Sylvia Ďurinová 6. 4. 2015, 15:01:34
dobrý deň,máte skúsenosti s liečbou crohnovej choroby?
ďakujem za odpoveď
Re: crohnova choroba od: 6. 4. 2015, 20:57:56
Dobrý den,Crohnovu chorobu můžete velmi dobře biorezonancí stabilizovat- jde ale o dlouhodobější proces.
MUDr.P.Koželuhová
borelióza od: Ludmila Opálková 7. 4. 2015, 15:40:40
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda lze biorezonancí pomoci od bolestí kloubů a svalů po prodělané a neléčené borelioze? Děkuji za odpověď.
Re: borelióza od: 7. 4. 2015, 19:13:58
Dobrý den,vaše obtíže jsou biorezonanční terapií dobře ovlivnitelné,určitě ji vyzkoušejte. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Re: borelióza od: Opálková 8. 4. 2015, 09:46:56
Děkuji za zprávu a přeji hezké dny, Opálková.
Chronická (autoimunitní) tyreoiditida od: jana 8. 4. 2015, 22:38:01
Dobrý den, je mi 40 a i přes zdravý životní styl a cvičení, trpím bolestmi zad, alergií na roztoče, prach a siřičitany a bohužel chronickou (autoimunitní) tyreoiditidou. Beru eutyrox 100 1tb denně. Mám šanci stav zlešit pomocí Bicomu? Děkuji Jana
Re: Chronická (autoimunitní) tyreoiditida od: 12. 4. 2015, 10:43:32
Dobrý den.
U bolestí zad a alergie máte velikou pravděpodobnost zbavení obtíží. Se štítnou žlázou se dá také pracovat, ale úplné vyléčení bych Vám předem nechtěl slibovat.
J.P.
Dotaz od: Pavel 9. 4. 2015, 10:56:47
Dobrý den. Metoda biorezonance mě zaujala, ale nerozumím jejímu principu a formulace "komunikuje s organismem pomocí elektromagnetických frekvenčních vzorků, které upravuje a vrací zpět" je pro mě poněkud technicky nepochopitelná. Můžete mi, prosím podstatu vysvětlit? Děkuji Pavel
Re: Dotaz od: Radim 9. 4. 2015, 13:04:40
Dobrý den, podívejte se prosím na tento článek. Předchozí definice je zkreslená překladem z německých materiálů pro pacienty
ADHD od: Mudráková (m.mudrakovazss-holysov.cz) 13. 4. 2015, 08:48:06
Prosím o informaci, zda Bicom umí cokoliv s ADHD, děkuji
Re: ADHD od: 13. 4. 2015, 09:23:04
Dobrý den. Na ADHD se podílí celá řada vlivů. Patří sem například i potravinová intolerance, intolerance potravinářských barviv či sladidel. S těmito vlivy se dá na Bicomu velmi dobře pracovat a lze je diagnostikovat. J.P.
cukrovka od: Andrea Beránková 13. 4. 2015, 11:32:30
Dobrý den, manželovi diagnostikovali ve 37 letech diabetes 1. typu. Lze nějak ulehčit biorezonancí život diabetikovi? Děkuji
Re: cukrovka od: 13. 4. 2015, 13:04:54
Dobrý den. Dají se určitě dobře ošetřit diabetické komplikace. Pokud jsou pozitivní protilátky proti Inzulinu, je šance zlepšit i i přímo diabetes.
J.P.
TEHOTENSTVO od: Zuzana 21. 5. 2015, 18:07:48
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať,či je biorezonancia bezpečná v tehotenstve (som v 8. mesiaci). Dakujem za odpoveď Zuzana Fialová
Re: TEHOTENSTVO od: 21. 5. 2015, 19:00:49
Dobrý den,léčím biorezonancí neplodnost žen, které u mne pak zůstávají v péči po celou dobu gravidity i po porodu-daří se jim velmi dobře, takže nemuse mít žádné obavy,naopak.Dokonce znám jednu paní doktorku z ciziny,která takto léčí ještě nenarozená děťátka v děloze.S pozdravem MUDr.Pavl Koželuhová
alergie od: Jana 3. 6. 2015, 13:43:20
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je biorezonance účinná co se týče sezoní alergie?kamarád říkal že od té doby co byl na biorezonanci tak má úplný klid..děkuji za odpověd
Re: alergie od: JP 5. 6. 2015, 21:18:51
Dobrý den. Ano, je účinná i na sezonní alergie. Ideální je, když víte, na jaký konkrétní alergen reagujete.
J.P.
recidivující gingivostomatitidy od: šárka 5. 7. 2015, 21:04:04
Dobrý den, mám 21 letého syna, který 4 roky trpí recidivujícími gingivostomatitidami, přecházejícími až do pharyngu. V celé dutině ústní mívá splývající afty, mívá je i na oteklých rtech, rty se mu k sobě slepují, krvácí. Trpí silnými bolestmi v krku, nemůže polykat, mluvit, nepřijímá potravu, později ani tekutiny. Kvůli dehydrataci byl několikrát hospitalizován, nitrožilně dostával antibiotika, antivirotika, antimykotika, kortikoidy. Všechna vyšetření (gastro a kolonoskopie, excize ze sliznice dolního rtu, autoimunitní poruchy....) byla negativní ( kromě alergie na pyl, prach, roztoče a začínající refluxní zánět jícnu). Neúčinná byla i autovakcína. Má syn šanci na zlepšení stavu pomocí Bicomu? Děkuji Šárka
Re: recidivující gingivostomatitidy od: 5. 7. 2015, 21:33:33
Dobrý den,šance je vždycky,ať si syn vyhledá terapeuta v místě bydliště,biorezinance by mu mohla pomoci. S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
očkování od: Eva 10. 7. 2015, 16:57:16
Dobrý den, s biorezonancí mám vlastní pozitivní zkušenost a dozvěděla jsem se, že je možné pomocí Bicomu "naočkovat" , takže jsou v těle po terapii labor.testy prokazatelné protilátky. Co je na tom pravdy? Předem děkuji za odpověď.
Re: očkování od: 13. 7. 2015, 18:53:09
Dobrý den. Pomocí Bicomu lze skutečně dosáhnout tvorby protilátek. Podle dostupných pramenů však hladiny nevydrží tak dlouho, jako při klasickém očkování.
J.P.
Problémy s jazylkou od: Ivana 10. 7. 2015, 17:44:29
Dobry den, už 3 měsíce mě bolí levý pant, nemůžu otevírat pusu, špatně se mi jí i kouše. Ortoped mi zjistil vychýlenou jazylku a že mi jde čelist doprava, kvůli tomu mě to bolí. Na Bicom jsem objednaná za 3 týdny (dřívější termín neměli) a já se nemůžu dočkat až se mnou ohledně toho začne někdo něco dělat. Myslíte že mi Bicom pomůže?
Re: Problémy s jazylkou od: JP 13. 7. 2015, 18:56:20
Dobrý den. Na Bicomu je program na úpravu jazylky a čelistního kloubu. Máte-li termín za delší dobu, pak Vám může okamžitě pomoci šikovný fyzioterapeut. Podle mých zkušeností je optimální kombinace Bicomu a mechanického srovnání.
J.P.
padání vlasů od: Petra 18. 7. 2015, 11:07:34
Dobrý den,již 10 let mi padají hodně vlasy.Lékaři nevědí.Když to začalo, začala jsem užívat antikoncepci.Tu již dlouhá léta neberu. Možná byl spouštěč i silný stres.Dlouhá manželská krize končící před 5 lety rozvodem.Stále zívám, jsem velmi unavená,mám mnoho let silné úzkostné stavy a nyní beru rok antidepresiva. V minulosti pomohly,nyní moc ne.Padání vlasů a silná únava je pro mne velký problém. Nechuť jít dál životem. Bojuji a snažím se.děkuji za radu.
vitiligo od: Baska 29. 7. 2015, 15:27:31
Dobry den chcela by som sa opytat ci sa da touto metodou liecit Vitiligo. Dakujem za odpoved.
ekzém od: Katerina 24. 8. 2015, 11:08:24
Dobrý den,
Mám dceru, která má od tří měsíců ekzém. Teď jsou jí dva roky a absolvovala dvě sezení na Bicomu, první zjištovací co se týče alergií a zátěže a druhé, kde jí měli být vymýceny paraziti ve střevech, bakterie na kůži a harmonizace jater. Pvní týden po proceduře se stav každý den pomalinku zlepšoval a pa přišla změna počasí (na kterou je velmi citlivá) a ona se osypala ještě hůře než před proceduou. Zatím nás tato terapie stála přes 4 tisíce a já nevím zda má smysl pokračovat. Zjistila jsem, že terapeutka, ke které jsme chodily nemá moc zkušeností a původně nám tvrdila, že tyto ošetření budou stačit. Takže by mne zajímalo, jaká je vaše zkušenost z praxe,s dětskými ekzémy, jestli je potřeba absolvovat ještě další sezení... Už jsme v minulosti utratili tisíce za všemožné a jsme z toho už velmi unavení. Děkuji za odpověď. KB
Re: ekzém od: J.P. 24. 8. 2015, 17:58:01
Dobrý den.
S dětskými ekzémy jde na Bicomu dost dobře pracovat, ale většinou je to dlouhodobý proces. Podle mých zkušeností se musí počítat minimálně se 6 terapiemi, ale může jioch být samozřejmě i víc. Kromě Bicomu je nutné dodržovat alespoň dietní režim.
J.P.
odvykání kouření od: Alena Macková 12. 9. 2015, 19:59:39
Dobrý den, zajímá mě, jaký je rozdíl mezi bicom terapie a biorezonance v odvykání na kouření, při které metodě mám větší šanci přestat, je mi 67 let a kouřím krabičku denně. Zapálím si i když nemám chuť, jakoby z nudy. Děkuju za odpověď
Re: odvykání kouření od: 12. 9. 2015, 23:01:16
Dobrý den, je to to samé. Šance jsou velké,že se kouření zbavíte. S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
plísně ve jídle od: Radek 16. 9. 2015, 22:10:55
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor na konzumaci plísňových sýrů, jelikož se u biorezonance často řeší i strava. Plísně jsou škodlivina, která zatěžuje organismus. Týká se to i ušlechtilých plísní v sýrech?
Re: plísně ve jídle od: J.P. 18. 9. 2015, 08:50:43
Dobrý den. Na "plísňové" sýry by si měl člověk dávat pozor v případě v případě celkově přeplísněného organizmu, ev. u alergié na plísně. Jinak bych se jich neobával.
J.P.
PPP od: M. 29. 9. 2015, 15:08:55
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lze přístrojem Bicom optima řešit i PPP, konkrétně Bulimii. Zkoušela jsem léčbu tradiční i alternativní, je to již mnohem lepší, ale stále to není na stoprocent pryč. Docházím k paní na Biciom s ledvinami a lymfou, kde přístroj zdá se pomáhá. Slyšela jsem o programu na odvykání kouření a chuti na sladké, ale je nějaký program nebo postup i na tento problém? Předem moc děkuji za odpověď. M.
Re: PPP od: J.P. 30. 9. 2015, 23:17:10
Dobrý den.Na Bicomu není přímo program na bulimii, ale je zde celá řada programů zaměřených na psychiku. Určitě by je stálo za to v tomto případě vyzkoušet.
Zdravím J.P.
Alergie 7+ od: Michal 10. 10. 2015, 16:12:08
Dobry den,chci pravdepodobne v nasem meste absolvovat sezeni u MUDr. ,ktery provozuje Bicom.Ja 37 muz,poslednich 9 let aktivne sportujici (mtb),od 4 let mam alergicke astma,vzdy lecene na alergologii,nekolikrat v detsvi prelecen serem v podobe kapek,i injekci tusim ze na roztoce.V poslednich 6letech uzivam Symbicort 200 jednou denne,ted mesic zvysena davka na 400 2krat denne.Presne pred rokem vyrazne zhorseni stavu,kdy prakticky celej rok s malou prestavkou mam nastriklej nosohltan,stekani hlenu v hltanu,paleni na pruduskach a v krku-chripkove stavy.pred rokem vysetren imunoalergologem a zjisteny alergie ruzne intenzity-kocka,pes,kun,jarni a letni kvetena,plisne a roztoce ...od rijna,az prijde serum z Francie,podstupuji opet lecbu ve forme kapek.Mam realnou sanci na zlepseni,nebo vyleceni Bicomem?A co s objednanym serem,mohu ho potom i nadale uzivat?Moc dekuji za odpoved.
Re: Alergie 7+ od: 11. 10. 2015, 11:08:10
Dobrý den,máte reálnou šanci,aby se váš zdravotní stav po Bikomu vylepšil, a možná až natolik,že byste mohl poté svoji medikaci kortikoidy snížit či úplně vysadit.Vakcinu můžete brát současně.Vzhledem k délce potíží to ale patrně nebude po jedné návštěvě.Šanci ale máte, zkuste to.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
Chemoterapie tlusteho streva od: Vera 3. 11. 2015, 19:38:01
Dobry den, doporucujete tuto lecbu po chemoterapii tlusteho streva? Myslim tim detoxikace organizmu a zlepseni imunity? A pokud ano je to mozne lecit v Brne?
Re: Chemoterapie tlusteho streva od: 3. 11. 2015, 21:50:01
Kombinace klasické léčby a "alternativní" dá dohromady tzv. integrativní medicinu, která je medicinou budoucnosti a myslím,že je to to nejlepší, co může onkologický pacient dostat. Určitě do toho jděte. Na terapeuty z Brna se koukněte na webové stránky bicomu.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová,plzeň
Pazazité v těle od: Janča 14. 11. 2015, 17:15:19
Může se prosím pomocí této metody zjistit přítomnost parazitů (roupů) v těle? (Použit opakovaně Vetrox). A pokud ano, je naděje pomocí této metody na úplné odstranění?
Re: Pazazité v těle od: 14. 11. 2015, 18:50:53
Ano,zjistit, zda máte v sobě roupy lze a také zle pomoci tělu pomocí biorezonance se jich zbavit. P.Koželuhová
Epilepsia od: Katka 17. 11. 2015, 14:16:16
Dobry den , chcem sa opytat ci možno biorezonanciou liecit aj epilesiu, ci je vhodna pre toto ochorenie, dakujem
Azoospermie od: Miloš 18. 11. 2015, 23:12:46
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti s léčbou neplodnosti.
Děkuji za odpověď
střevní potíže ( průjem ) od: MB (mbaxikseznam.cz) 14. 12. 2015, 11:20:01
Dobrý den, chtěl bych vyzkoušet biorezonanci na problém se střevy ( neudržitelný průjem ), kdy do 15 minut po pozření čehokoliv musím na WC . Byl jsem již na mnoha vyšetřeních včetně celiakálie, ale nebyla potvrzena. Zároveň s tímto problémem mne trápí jakýsi ekzém ve vlasech, na bércích a u genitálií - kdy mi brali na kožním i vzorek kůže z postiženého místa ale žádná alergie také nebyla potvrzena. Proto se chci zeptat, zda by mi Biorezonance mohla nějakým způsobem pomoci. Děkuji za odpověď .
Re: střevní potíže ( průjem ) od: 14. 12. 2015, 19:26:00
Dobrý den,biorezonanční terapie by vám mohla s vašimi potížemi pomoci - objednejte se u terapeuta v místě vašeho bydliště,čekací doba je většinou 2-3 měsíce. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Tinnitus od: Ondřej 15. 12. 2015, 17:21:02
Dobý den, může /blok. C páteře/ [takto to bylo napsáno v rtg vysvětlení, způsobovat tinnitus,.. Pak se ho úplně zbavit?
Re: Tinnitus od: J.P. 15. 12. 2015, 20:51:54
Dobrý den.Blokáda C páteře opravdu může způsobit tinitus. Biorezonance může příznivě ovlivnit nejen blok páteře, ale i prokrvení v oblasti hlavy a tím i tinitus. J.P.
Re: Tinnitus od: Ondřej 16. 12. 2015, 06:38:00
Dobrý den, mám 14 roků a trochu mi píská v pravém uchu.Přes den se do dá, ale když se jde spát je to horší...Musím mít puštěnou hudbu.Byl jsem u ORL, tam mi to vypláchli a nasadili Betahistin nebo nějak tak se to jmenuje [momentálně jsem v nemocnici a ležím tu] když jsme pak byli v pondělí na Neurologii, řekla že to může být krční páteří. [ na rentgenu jsem byl, napsali mi Blok. C páteře. Ono, začalo to pískat ve středu [ nebo jsem to začal vnímat ] večer 9.12., a 8.12. to ještě nebylo ale, Hraju hokej a seděl jsem v šatně, přitom na mne z boku skočil z pravé strany [ 2x ] kluk, něco mi tam prokřupalo kolem páteře ale, pak to udělal zase.. a tentokrát mi to prokřupalo možná ještě více + takové silnější křupnutí kolem krku a ramene [ nějak tak více levé straně PRAVÉ lopatky ] a den poté jsem ten tinnitus začal vnímat.Žadné degen. s páteří nemám.. Jenom mi strašně vadí ten pískot,. budu mít rehabilitace.,. Myslíte že mi´to pomůže [NEJLÉPE ÚPLNĚ] a nebo ne? Myslíte že tento prudký pohyb mohl vyvolat blokaci krční páteře a pak ten hnus Tinnitus? Jsem na tom aji Psychicky velice zle... Myslíte že mám šanci na uzdravení? [ předtím jsem žádné takové problémy neměl..] byl bych opravdu moc rád kdyby to odešlo :( :( :( Co by se dělo kdyby se nic nenapravilo? [nebudu snad na to ani myslet ale nejde to... pořád to píská ] naštěstí že to prostě přes den všechny zvuky přeženou, ale vnímám to pořád 24h/den.. a Pořád na to myslím.. Prosím napište, že je šance se toho absolutně zbavit.. Dík [ č.mobilu jsem si vymyslel ] pokládám ještě jednu otázku, zaznamenal jsem, že v velice velkém tichu, mi tak divNé píska Přerušovaně v pravém uchu dík
Re: Tinnitus od: 9. 6. 2016, 20:25:24
Dobrý den chtela bych se zeptat muj přitel má 23let a momentalně je vnemocnici jelikoš nemužou žistit proč se muj přitel mota jako by byl opili a přestal mluvit uš mu dělali 3krat lubalku 2krat magnetyckou rezonanci a 2krat ct mosku a odbery krve moči a td a furt nemužou nanic přijit sem zofala prosim pomošte
Tinnitus ještě malá oprava od: Ondra 16. 12. 2015, 07:13:47
ještě k tomu nahoře, rtg mi napsala :
RE:blok. postavení C obratlů.
Je to to samé nebo něco jiné popř. lepší zpráva či ne
ještě jednou dík, omlouvám se jsem na tom psychicky zle-
Kašel, chrapot, dušnost a papilomavirus (hpv) od: Renata 27. 1. 2016, 18:23:30
Dobrý den, měla by biorezonanční terapie smysl v mém případě? Od prosince sem tam pokašlání, odkašlání, kvůli přeskočení hlasu, začátek ledna prudký nástup kašel, chrapot, chrčení, pocit cizího tělesa v krku, přidala se dušnost - bez teplot (léčba atb, kortikoidy, protože jsem i astmatik - nic nereaguje). RTG plic s hrubší kresbou. Dušnost zkraje jen mírnější a výdechová, den co den se zhoršuje a přidává i nádechová - Ventolin, medrol, téměř bez efektu. Mám potvrzené HR HPV a zhoršenou cytologii čípku (AGC-NOS), dále výrůstky v oblasti pochvy a zbytnělou sliznici, kde gynekolog klasická kondylomata vyloučil. V ústech na sliznici rtů a vnitřní tváře mám zbytnělou sliznici, hrbolky a cosi narostlého mezi předním patrovým obloukem a mandlí a vytváří pocit čehosi, co uvízlo a nejde spolknout (ORL nezodpověděla dotaz, co to je). DOmnívám se, že to může být vše způsobeno hpv (u čípku jsem koukala a narazila i na to,že způsobují papilomatozu hrtanu i respirační, příznaky sedí na 100% - jen jak bylo uvedeno mě léčí na bronchitidu či zhoršené astma - s těmi se často prý plete), načetla jsem i nějaké studie zahraniční a vše sedí... jsem bezradná...přidal se i strach, stres, jsem maminka dvou malých chlapců a dušnost mě velmi omezuje (je prostě jiná než u astmatu, zátěž, leh...mi nevadí o nic víc než klid a sed, chuze), hlavně, když je den ode dne horší. Lékaři se upínají k imunologickým odběrům, ale výsledky mají být za 4 týdny a tímto rychlým postupem u zhoršení, se výsledků nedočkám :-( už nevím, kam se obrátit.

Má biorezonance v tomto případě smysl? Bydlíme v HK, ale mohu dojet i do Prahy, ale ráda bych vše řešila, co nejdříve. Moc děkuji za odpověď, hezký den, Renata Č.
Re: Kašel, chrapot, dušnost a papilomavirus (hpv) od: 31. 1. 2016, 19:01:03
Dobrý den,biorezonance ve vašem případě rozhodně smysl má- ale vzhledem k chronicitě potíží počítejte s více návštěvami, také je třeba bohužel počítat s čekací dobou na vyšetření. Vzhledem k tomu zvolte nějakého terapeuta blízko vašeho bydliště .S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
Diabetes 1.typu od: Šárka 19. 2. 2016, 14:26:47
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda by měla biorezonance vliv na diabetes 1. typu. Mám již 13 let - na inzulínu. Je mi teď 31let. Moc děkuji za odpověď.
Re: Diabetes 1.typu od: 19. 2. 2016, 20:34:04
Diabetes 1.typu se nedá vyléčit, takže inzulin budete muset používat dále.Ale pravidelnou biorezonanční léčbou se může váš organismus vyladit natolik,aby hodnoty glykemie byly stabilní a hlavně abychom oddálili nástup chronických obtíží spojných s diabetem- problémy s cévami,nervovou degenerací, potížemi s ledvinami,očima,atd. je nutno ale počítat s pravidelnými návštěvami a dlouhodobě.MUDr.P.Koželuhová
Re: Diabetes 1.typu od: Šsárka 20. 2. 2016, 08:52:58
Děkuji za odpověď. Vím, že diabetes nelze vyléčit, ale zajímalo mě, ty pozdější komplikace. To jste mi napsala. Děkuji. Na kolik zhruba vyjdou návštěvy?
Re: Diabetes 1.typu od: 21. 2. 2016, 15:36:51
První návštěva většinou stojí mezi 1200-1800 Kč, kontroly jsou okolo 1000Kč - záleží na terapeutovi.MUDr.P.Koželuhová
dětský ekzém od: Olga Vlámová 16. 3. 2016, 11:03:32
Dobrý den, ráda bych se zeptala na léčbu dětského ekzému, od jakého věku dítěte lze tento problém řešit. Také by mě orientačně zajímalo, v jakých cenových relacích se léčba biorezonancí zhruba pohybuje, nikde jsem neviděla na stránkách ceník.Děkuji!
Re: dětský ekzém od: 17. 3. 2016, 21:20:15
Biorezonancí se dají léčit všechny věkové kategorie,takže třeba i novorozenci.Cenová relace jak jsem již zmínila výše je za 1.návštěvu od 1200-1800 Kč, kontroly jsou levnější- záleží ovšem na terapeutovi, někteří terapeuti dávají pro děti slevy.Počet návštěv je individuální.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Re: dětský ekzém od: Katka 17. 3. 2016, 22:03:21
A jak dlouho ta 1. návštěva obvykle trvá?
Re: dětský ekzém od: 20. 3. 2016, 22:11:50
Návštěva trvá cca 1-1,5 hodiny.S pozdravem P.Koželuhová
Záleží na terapeutovi? od: Dagmar 7. 4. 2016, 20:25:17
V minulosti jsem absolvovala terapii (Bikom), protože jsem měla potíže se štítnou žlázou (užívala jsem Ethyrox). Ihned jsem cítěla zlepšení, přestala mi únava a spavost. Neuvěřitelně se mi zlepšily výsledky a doktorka nevěřila, že jsem v pořádku. Nyní jsem po roce šla znovu na tuto terapii, aby mi trochu pomohli s osteochondrozou. Nejenže jiná terapeutka vůbec nevěděla, co to je, ale po návštěvě jsem necítila vůbec nic. Na další návštěvě jsem chtěla mluvit o výsledcích št. žlázy a taky nic nevěděla a samozřejmě byla návštěva naprosto bez zlepšení Je možné, že terapeuti neumí ten přístroj správně pustit, když neví co je to za diagnozu?
Re: Záleží na terapeutovi? od: 10. 4. 2016, 15:42:48
Tak jako všude, i v biorezonanci jsou terapeuti různě kvalitní.Najděte si takového,kterému budete důvěřovat.
S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
CHOPN, borelióza od: Ina 8. 4. 2016, 22:15:28
1) Umí Bicom léčit CHOPN?
2) Lze terapii chronické neuroboreliózy aplikovat v týdenních intervalech?
3) Lze aplikovat Bicom současně s léčbou antibiotiky (lividace patogenů, ovlivnění nežádoucích účinků ATB)?
Re: CHOPN, borelióza od: 10. 4. 2016, 15:45:41
Dobrý den,Bikom lze aplikovat současně s jakýmikoliv léky tedy i s ATB. Terapii lze dávat i po týdnu,přesněji dle stavu pacienta.
CHOPN a léčba ? neléčím CHOPN ale pacienta- t.j. snažím se zbavit ho potíží a ulevit mu,ale diagnoza mu už zůstane celý život. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Odmaskování od: Ina 13. 4. 2016, 16:44:06
Dobrý den, lze zacystované či zamaskované patogeny (borelie, chlamydie) lividovat Bikomem bez jejich předchozího odmaskování?
Jak se toto odmaskování provede? Předem moc děkuji za odpověď a za to, že nám prostřednictvím těchto stránek pomáháte a radíte.
Re: Odmaskování od: 17. 4. 2016, 13:07:48
Pokud budou zamaskované - nepřijdete na ně , musíte použít ODMASKOVACÍ ampuli , eventuálně párování ,pak na ně přijdete a pak už postupujete standardně jako při vyvádění mikroorganismů.Dr.p.Koželuhová
Re: Odmaskování od: 1. 5. 2016, 11:29:23
Dobrý den,odpověď na tuto otázku je již odborná a nepatří na tento web, prosím kontaktujte buď speciální web pro terapeuty na www.bicom-optima.cz nebo mi napiště soukromě na moji mailovou adresu.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová
HPV virus od: Hanka 19. 4. 2016, 15:05:17
Dobrý den, všimla jsem si zde již podobného dotazu, ale dá se opravdu zničit v těle HPV virus? Dočetla jsem se, že v těle zůstává navždy, tak by mne zajímalo, jestli se dá biorezonancí odstranit. Měla jsem kondylomata, ale už je po léčbě veregenem nemám.
Děkuji
Odmaskování patogebů od: Ina 22. 4. 2016, 13:39:42
Vážená paní doktorko, k Vaší odpovědi ze dne 17.4.2016 (odmaskovací ampule) prosím o vysvětlení, co je to "párování". Dějuji.
plíseň nehet od: Mila 18. 5. 2016, 19:46:26
Dobrý den, mám plíseň na nehtu levé nohy, dá se přístrojem BICOM zlepšit stav? Děkuji
Re: plíseň nehet od: 18. 5. 2016, 21:37:23
Dobrý den,to,co máte na nehtu,je odrazem zaplísnění těla,biorezonance vám v "odplísnění" může pomoci jak terapeuticky,tak testačně odhalí nesnášenlivosti potravin,nasazením diety pak můžete zlepšit celkový stav vašeho organismu.Nečekejte ale,že se tak stane během jedné návštěvy.MUDr.P.Koželuhová
alergie od: Jana 6. 6. 2016, 12:57:09
Dobrý den,
lze pomoci touto metodou mému synovi - polyvalentní potravinová alergie (lepek, mléko,vejce, luštěniny, ořechy,petržel, banán, broskev.....) a obstrukční bronchitidy - virové zápaly plic. Děkuji
Re: alergie od: 6. 6. 2016, 20:52:30
Ano,tato metoda je velmi vhodná k léčbě vašeho syna dle toho,co popisujete.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová



Přidat komentář

(e-mail můžete uvést, pokud chcete být upozorněni na odpověď k vašemu příspěvku)
Odkazy lze vkládat takto: [url]www.seznam.cz[/url]


Text:
Předmět:

Opište text z obrázku  :   

Jméno:
E-mail:
skrýt můj e-mail v diskuzi