Poradna
Ptejte se lékařů
Chcete vědět, na co je terapie účinná? Můžete se ptát zde - o vašich dotazech v diskuzi automaticky informujeme MUDr. Pavlu Koželuhovou a MUDr. Josefa Pekárka, kteří školí biorezonanci s přístrojem Bicom a prosíme je o odpověď.
Pokud máte zájem o terapii, ptejte se zde.
Vaše komentáře
mám 24 letou dceru s atopickým ekzémem. zajímalo by mne, zda je možné pomocí boirezonance tento ekzém řešit, popř.kam se obrátit. Jsme z Přerova. Díky za odpověď
S pozdravem Richterová
již několik let navštěvuji revmatologickou i jiné poradny, trpím problémy s klouby - bolesti a pod. V nedávné době mi bylo řečeno, že mé problémy nejspíš souvisí s nemocí zvanou lupus. Zjistila jsem, že biorezonance může mé problémy zlepšit. Prosím o bližší informace o této metodě léčení a její cenu.
Děkuji Kučerová Michaela
Systémový lupus erytematodes patří mezi autoimunitní nemoci a postihuje více orgánů. Pomocí biorezonance se dá zjistit, které orgány jsou energeticky poškozené a jaké zátěže mohly přispět ke vzniku nemoci. Zjišťuje se, jestli je v těle nějaká bakteriální, virová, plísňová, parazitální, chemická či jiná zátěž. Zjišťují se blokády (jazylka, jizvy, srůsty, geopatogenní stres, acidóza ...). Velice dobře se pracuje se stresem a s emočními zátěžemi pomocí bachových esencí a frekvenčních programů v nízkých frekvencích, které působí na psychosomatické úrovni. Osobně mám zkušenost s systémovým lupus pouze u jedné pacientky, kterou nyní řeším. Je to běh na delší trať, ale efekt je vidět. Často je špouštěč nějaký stres, v mnoha případech pak přechod.
Je velmi slušná šance alespoň na stabilizaci stavu. To je vše, co mohu s klidným svědomím slíbit.
J.P.
chci se Vás zeptat, zda by mi mohla biorezonance pomoci od šílené bolesti kolem levého kloubu. Rtg kloubů celkem v pořádku, zřejmě úpony,nevím, ani dokoři nevědí. Bolí to hlavně v noci a v klidu.
Děkuji za Vaši odpověď, Socová Ivana.
nevím o který kloub se jedná (píšete jen "levý" kloub. POdle čínské medicíny má každý kloub vztah k nějakému orgánu a k nějaké akupunkturní dráze. Pokud na RTG nebo ultrazvukem není nalezena nějaká mechanická porucha, může to být projev blokády v dané dráze. Další možnost je aseptický zánět ve vazivu, nebo svalech. Pokud jste po nějakém zákroku, tak mohou bolest způsobovat i blokády v jizvách. I drobná jizva po artroskopii může vadit. Dále, pokud v místě neproudí energie, blokuje se i odvod lymfy a daná končetina bolí z důvodu otoku. Biorezonance může odblokovat dané poruchy a uvolnit proudění energie v těle. Velice reálně může zabránit bolestivosti a zregenerovat kloub.
Chtela jsem se zeptat, muze biorezonance zjistit v tele rakovinu NA STOPROCENT??? dekuji
Bohužel. Stoprocentní diagnostika, pokud vím, neexistuje.
na internetu jsem našel vaše stránky, které jsem se zájmem pročetl. Jsem alergik s alergií na pyly a také na lepek a slabě na mléko. Chtěl bych se vás zeptat, jaké výsledky jsou s léčením těchto typů alergií.
je mi 68 let a ca 2O let mám atopický ekzém neznáme etiologie. Nyní léčen imunosupresivním preparátem Equoral. Nevím jaký bude efekt po vysazení tohoto léčiva, a proto se zajímám o alternativní možnosti léčby. Je biorezonance vhodná?
chci se zeptat jestli se dá pomocí biorezonance zbavit závislosti na alkoholu (pivo) Děkuji za odpověď.
těl vyzkoušet vaši terapii,je to možné i u tzv.tvrdého alkoholu?
Terapie se nemusíte bát, je bezbolestná a budete sám překvapen její účinností.Mandoková
Je mozne pomoci biorezonance zistit a pripadne lecit problemy se srdcem a cevami? Mam jiz nekolik mesicu problemy s bolesti na hrudi, trpnutim ruk a noh a poruchou erekce.
Důležité je, co vyjde z testovací sady pěti elementů. Pokud jsou negativní vyšetření, může být porucha na biofyzikální úrovni nebo na úrovni psychické (psychosomatika). Zkusila bych otestovat blokády, hlavně očkování – má to vztah i k vstřebávání živin a k lymfatickému systému tenkého střeva. Dále bych zkusila jizvy srůsty a velice dobře se mi osvědčil test na poruchu vstřebávání živin v tenkém střevě. Pokud terapeut nemá sadu patogenů a nemá konkrétně otestované o jaký patogen se jedná (bakterie, viry, plísně), tak bych udělala autovakcínu ze vzorku stolice a dala program na regulaci patogenů. I když klasická medicína nezjistila lepek nebo mléko, určitě tam bude na biofyzikální úrovni porucha vstřebávání základních živin (mléko, pšenice, cukr atd.). Často to dělají přemnožené kvasinky a paraziti.
již půl roku mě trápí kopřivka a nemohu se jí zbavit,nikde se na žádnou příčinu nepřišlo. Proto bych se Vás chtěla zeptat, zda biorezonance dokáže pomoci kopřivku odstranit, nebo alespoň najít její příčinu. Moc děkuji za odpověď.
Většina těchto příčin lze biorezonancí řešit.
Konkrétní šance na vyléčení lze hodnotit až dle výsledku testování.
čo sa týka mojej stravy, uz som vylucila kravske mlieko a mliečne výrobky, vajcia, kysle potraviny ako kapusta, uhorky kysle a všetko sladke. Co sa tyka mojho stravovania, cela rodina sa dokladne venujeme vyberu stravy, cize maso mame z domaceho chovu od starych rodicov - kurata, kraliky, morky. Takze nic co by bolo krmene hormonmi a antibiotikami. Taktiež zeleninu a ovocie máme len bio alebo z domacej záhrady. Jedine už čo nakupujeme, je múka - ale chlieb pečieme doma, cestoviny robíme doma. Jedine lepok by mohol byť problematický, aj ked prevazme konzumujeme špaldový a ražný chlieb.
Je možné u 4 mesačného dieťaťa diagnostikovať typ potraviny, ktora to robí, keď prijíma stravu cez materské mlieko? Prípadne čo mi odporúčite?
Ďakujem
Biorezonancí lze měřit jak nevhodné potraviny u matky, tak u dítěte. Z hlediska terapie se u plně kojeného dítěte používá terapie pomocí mateřského mléka.
U dítěte můžete použít i alkalickou koupel - můžete si najít informace na netu - "Meine base"
Jedná se o 70ti letého pána, který nám teď chátrá před očima. Jeho zdravotní problémy začaly v roce 2001 CMP, ze které se dostal téměř bez následků. Pak následovalo období let 2005-2008, kdy se postupně léčil s:
operace bederní páteře
ledvinový kámen
IM
CA tlustého střeva
diabetes,vysoký krevní tlak
dlouhodobá urputná bolest DK a následně psychické problémy
Vyzkoušeli jsme kdeco.....centrum bolesti v Hradci králové-opiáty, ale bez efektu. S efektem obstřik páteře pod CT...
....
Koncem prosince 2013 ale začaly velké zdravotní problémy. Najednou se objevily silné motanice, nebyl schopen chůze....odvoz do nemocnice na Internu, výsledek vyšetření....vše OK. Druhý den opět odvoz do nemocnice, tentokráte si ho nechali na Neurologii.....výsledek vyšetření: vše OK, výsledky stejné jako při posledních nálezech. Propuštěn bez léčby.
Od té doby se vše tak nějak sype.....během pár dnů z něho byl apatický "stareček"....přijala nás akutně paní doktorka na psychiatrii (kde se léčil, kvůli dlouhodobé bolesti), ta zahájila léčbu (výživa mozku, nervů, cév, léčba psychiky....) a odeslala nás na neurologii. Paní doktorka doporučila další vyšetření a rozepsala infuzní terapii, laeser, B12
Vyšetření prokázala neuropatii DK, změny na krkavicích
Cca po týdnu léčby se přidaly problémy s udržením moči,přidal se výrazný třes rukou a zhoršila se jemná motorika rukou.
Dnes jsme byli na poslední infuzi, paní doktorka nám vysvětlila, že je nyní potřeba vyčkal alespoň měsíc, než vše začne působit....
Nám se ale taťkův stav nějak nezdá, došlo sice ke zlepšení pocení, třesu rukou, má sice větší zájem o komunikaci, o život, je lépe orientovaný, hodně se snaží, ale jinak se nějak vše horší.
Chůze je hodně špatná, pomalá, cupitá a po chvilce ho to táhne dopředu, celkově hrozně rychle "stárne".
Momentálně ještě probíhají vyšetření na urologii, kvůli pomočování. Bohužel si nedá říct a "raději" přestává pít, aby se nepočůral. Nechodí na WC, prý se mu nechce, ale čeká až to samovolně odejde do plenky...
momentálně užívá:Cavinton, Anopyrin, Galantamin, Nootropil, Itakem, Tiapridal, Betaloc, Amprilan, Rhefluin, Avertin, Apo-Gliclazid, Glucophage, Sortis, Helicid, Verospiron, Diorex, Ropinirol
Ráda bych se zeptala, zda je možná nějaká léčba nebo alespoň nějakou radu, co můžeme ještě udělat, abychom alespoň trochu zpomalili taťkovo "chátrání" Díky za odpověď
Bez bližšího vyšetření se těžko odpovídá. Vzhledem k anamnese a negativním výsledkům vyšetření (kromě neuropatie DK a změn na krkavicích) by byla potřeba vyloučit progrese ca tlustého střeva a event. metastaz.
Pokud byl léčen chemoterapí, pak by neuropatie mohla souviset s ní.
Je-li vše negativní, pak je nejpravděpodobnější příčina v páteři, kde blokády v oblasti LS páteře a pánve mohou způsobovat bolesti, problémy s močením či se stolicí či s chůzí. Oblast horní Th páteře a C páteře zase může mít vliv na prokrvení hlavy a tím i na závratě, psychiku atp. Zkusil bych tedy ještě konzultaci u fyzioterapeuta, který umí vyšetři pánev, kostrč, jazylku.
1)řadu let trpím tinitem a hučením v uších. Pomáhá tato metoda při zhoršování sluchu a tinitu?
2) borelióza - je touto metodou možná diagnostika a léčba?
děkuji
S.Podrazilová
1)tinitus a hučení v uších - zde může být více příčin obtíží. Velice dobré výsledky jsou u pacientů, kde jde o následek poruch prokrvení, či obtíží souvisejících s krční páteří. Ovšem biorezonance může pomoci i u jiných příčin.
2) Borelioza - zde jsou velice slušné výsledky jak při diagnostice, tak při terapii. Je vašk také nutno, podobně jako např. u infekce chlamydiemi, hledat příčiny oslabeného imunitního systému.
místo umístění postele.
Máte zkušenosti, že by se mé astma mohlo zlepšit, pokud ano, kam se mám obrátit. Jsem z Prahy. Děkuji za odpověď. Vlaďka
Pokud jde o kontakt, zkuste
http://www.bicom-optima.cz/pacienti/kontakty
Pomocí biorezonance je důležitá detoxikace se zaměřením na těžké kovy.
Syn má od narození obrovskou chuť k jídlu. Už při kojení se přejídal. Nikdy žádné jídlo neodmítl a vše na talíři snědl. Dnes je mu 12 let a je hodně obézní. V obezit.poradně vůbec neporadili, štítná žláza i krev úplně OK.
Může biorezonanční terapie vyhledat příčinu, proč má tak zvýšenou potřebu jíst ? Možná mu něco chybí ?
Děkuji za odpověď. L.
mám hypertrofii štítnice.
Zřejmě díky tomu mám strašné návaly a stavy,kdy jsem celá opocená.
Alkohol nepiji vůbec a když musím absolvovat nějaký jen malý přípitek,jsem červená,opocená.
Je to velice nepříjemné.
Někdy bývám velice unavená.
Na endokrinilogii mi zvyšují dávky letroxu a není vidět žádné zlepšení.
Děkuji za odpověď.M
fekcím horních i dolních cest dýchacích. Má za sebou 3 sezení v rozmezí 3 měsíců. Zatím efekt nepozorujeme,spíše se objevují častější infekty horních dýchacích cest. Prý je to tou detoxikací organismu a tělo je více náchylné. Je to možné? Jestli ano,kdy můžeme počítat se zlepšením?Děkuji a hezký den.Jirka.
určitě už by měl být aspoň částečný efekt. Jesli ne, tak je potřeba protestovat a znovu se podívat na příčiny. Já mám dobrou zkušenost s terapií domácím prachem.
Zdraví dr.Olga Olexová
téměř dva roky se léčím s chronickou atrofickou pharingitýdou.mám silně překrvenou zadní stěnu hlatanu,citlivou a bolestivou na jakékoliv podráždění,počasí strava,pracovní prostředí.Podle lékaře je moje choroba neléčitelná a lze jen podporovat sliznici Vincentkou,vit.A,B,E,a Panthenolem.Lze prosím léčit mé potíže biorezonancí? Děkuji Aleš z Brna
S úplným vymizením nálezu zkušenost nemám, ale daří se zastavit růst, ev. i zmenšit rozsah.
Od té doby mám pleť naprosto čistou.
Růžovka je dědičná,toto měla moje maminka.
Tak zdar!JitkaK
P.S.Kupuji ji v bilinkářském obchodě,nebo zkuste www.tibetska-medicina.cz
www.projektintegrace.cz
Od březnu mám nepríjemný pocit až jemnú bolesť pozdĺž semenovodov prostaty a semeníkov. Bol som vyšetrený na všetky pohlavné choroby chlamýdie vrátane ale nič sa nenašlo ale neprijemný tlačivý pocit a celkový pocit ako by som mal infekciu pretrvávajú. Tak sa chcem opýtať či Biorezonancia dokáže identifikovať a riešiť aj takýto nešpecifický problém.
Negativní laboratorní testy ještě neznamenají 100% nepřítomnost boreliozy. Při terapii se aktivuje imunitní systém cíleně proti konkrétnímu mikroorganizmu a zároveň se tento mikroorganizmus ničí. To, zda stačí jedna terapie, může definitivně říci jen s odstupem provedená kontrola.
Western Blot
Elisa - nepřesná metoda.
léčím se se zánětem duhovky. po měsící kdy mi lékařka řekla, že je zánět pryč se mi vyskytla recidiva. Proělala jsem testy na imunologmická onemocnění i revmatoloická. Paní doktorkaka mi řekla, že mám prý smůlu a mám se s tím smířit. Recidivy se budou opakovat. Byla jsem aktivní sportovec a nejsem schopna tuto variantu přijmout. Podle výsledků jsem zdravý člověk, ale někde asi bude chyba. Hledám pomoc a radu. chci se vrátit zpět k závodění ale psychicky jsem na tom již špatně. Je reálná možnost zbavit se tohoto problému? Děkuji za odpověď
ještě bych se zeptala zda mě léčba pomocí biorezonance bude moc vrátit zpět do aktivního sportovního života. Momentálně prodělávám další testy, ale paní doktorka není moc ochotná. Funguje to tak, že si na internetu najdu možné příčiny, ty jí řeknu a ona mě pak posílá na vyšetření. Děkuji Lenka
Děkuji.
Pokud vím, tak zdrav. pojišťovny tuto metodu nehradí.
dekuji
dekuji za radu
děkuji za odpovědˇ
S pozdravem Zuzana
Da se nejak pomoct biorezonanci?
Moc Vam dekuji za odpoved
M.B.
Jsem z F-M, kde bych našla terapeuta?
Hezký večer.
Eva Vrablová
Děkuji za odpověď. Eva Vrablová
Eva V.
ráda bych se zeptala, jaká je úspěšnost léčby plicních chlamydií, případně jestli se některý lékař v Praze na tuto problematiku přímo specializuje.
Děkuji
J
Zdravím J.P.
mamince před půl rokem zjistili, že má rakovinu dělohy - má již metastázy a nelze provést operaci. Má bolesti v kříži a podbřišku. Chodí na chemoterapii. Chtěla jsem se zeptat, jestli by jí Vaše léčba mohla pomoci. Děkuji za odpověď.
je tato léčba vhodná i na křečové žíly. Je léčba hrazena zdravotní pojišťovnou (211). Děkuji za odpověď A.K.
Zdravotní pojišťovny tento způsob terapie v České republice nehradí.
J.P.
ďakujem za odpoveď
MUDr.P.Koželuhová
U bolestí zad a alergie máte velikou pravděpodobnost zbavení obtíží. Se štítnou žlázou se dá také pracovat, ale úplné vyléčení bych Vám předem nechtěl slibovat.
J.P.
J.P.
J.P.
J.P.
J.P.
Mám dceru, která má od tří měsíců ekzém. Teď jsou jí dva roky a absolvovala dvě sezení na Bicomu, první zjištovací co se týče alergií a zátěže a druhé, kde jí měli být vymýceny paraziti ve střevech, bakterie na kůži a harmonizace jater. Pvní týden po proceduře se stav každý den pomalinku zlepšoval a pa přišla změna počasí (na kterou je velmi citlivá) a ona se osypala ještě hůře než před proceduou. Zatím nás tato terapie stála přes 4 tisíce a já nevím zda má smysl pokračovat. Zjistila jsem, že terapeutka, ke které jsme chodily nemá moc zkušeností a původně nám tvrdila, že tyto ošetření budou stačit. Takže by mne zajímalo, jaká je vaše zkušenost z praxe,s dětskými ekzémy, jestli je potřeba absolvovat ještě další sezení... Už jsme v minulosti utratili tisíce za všemožné a jsme z toho už velmi unavení. Děkuji za odpověď. KB
S dětskými ekzémy jde na Bicomu dost dobře pracovat, ale většinou je to dlouhodobý proces. Podle mých zkušeností se musí počítat minimálně se 6 terapiemi, ale může jioch být samozřejmě i víc. Kromě Bicomu je nutné dodržovat alespoň dietní režim.
J.P.
J.P.
Zdravím J.P.
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti s léčbou neplodnosti.
Děkuji za odpověď
RE:blok. postavení C obratlů.
Je to to samé nebo něco jiné popř. lepší zpráva či ne
ještě jednou dík, omlouvám se jsem na tom psychicky zle-
Má biorezonance v tomto případě smysl? Bydlíme v HK, ale mohu dojet i do Prahy, ale ráda bych vše řešila, co nejdříve. Moc děkuji za odpověď, hezký den, Renata Č.
chtěla bych se zeptat, zda by měla biorezonance vliv na diabetes 1. typu. Mám již 13 let - na inzulínu. Je mi teď 31let. Moc děkuji za odpověď.
S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
2) Lze terapii chronické neuroboreliózy aplikovat v týdenních intervalech?
3) Lze aplikovat Bicom současně s léčbou antibiotiky (lividace patogenů, ovlivnění nežádoucích účinků ATB)?
CHOPN a léčba ? neléčím CHOPN ale pacienta- t.j. snažím se zbavit ho potíží a ulevit mu,ale diagnoza mu už zůstane celý život. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
Jak se toto odmaskování provede? Předem moc děkuji za odpověď a za to, že nám prostřednictvím těchto stránek pomáháte a radíte.
Děkuji
lze pomoci touto metodou mému synovi - polyvalentní potravinová alergie (lepek, mléko,vejce, luštěniny, ořechy,petržel, banán, broskev.....) a obstrukční bronchitidy - virové zápaly plic. Děkuji
1) ke snížení chlesterolu,
2) ke zvýšení serotoninu při depresi.
Předem děkuji.
MUDR.P.Koželuhová
pomohla by na todle biorezonance?
Dekuji predem za vasi odpoved s pozdravem Iveta
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den!
Navíc,bohužel,žádná diagnostická metoda aletrnativní a ani klasické madiciny není bohužel 100% -zažila jsem již mnoho diagnostických omylů jak na jedné tak na druhé straně.Uvědomte si, že ani RTG není objektivní metoda- objektivní je jen ten obrázek,ale ten pak subjektivně popisuje lékař- tedy jen člověk - záleží na jeho erudici,znalostech a zkušenostech. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová
S pozdravem P.Koželuhová
Děkuji
Budu ráda za odpověď, děkuji Saša N.
1/ Jsem z Krnova - prosím o kontakt /ty/ na lékaře, nikoli nezdravotníky v mém nejbližšim okolí, kteří provádí biprezonanci přístrojem Bicom. 2/Mám zájem o antinikotinovou terapii doplněnou antistresovým programem, aby bylo odvykání pro pacienta schůdnější - exituje něco takového a dá se aplikovat při jednom sezení současně? 3/ Syn je voják z povolání, po misi asi před 7 lety, prodělal léčbu na plicní chlamydie. I po letech má stále zdravotní problémy: zvýšené bílé krvinky, zvýšené jaterní testy, zánět achilovek. Mohou současné problémy souviset s dřívějším onemocněním chlamydiemi? Dá se problém řešit - a úspěšně vyléčit i po letech biorezonancí? 4/ Mám nadváhu 7 - 10 kg. Mám 60 let a hypofunkci ŠŽ. Nejím sladkosti, nepiji sladké nápoje, pravidelně se hýbu, přesto mám problém zbavit se své nadváhy. Mohu se zbavit své nadváhy pomocí biorezonance? Kolik sezení minimálně je zapotřebí a jaký program je pro tento problém účinný? Děkuji za odpověď. H.
zasilam kontakt na MUDr. Krajsovou z Bruntalu 00 420 723 655 456, kde je mozne se domluvit na podstoupeni Bicom metody. Prosim, kontaktujte pani doktorku.
S pozdravem
Roman Jehlicka
zakaznicky servis
Biomed cz
trpím represivním pocitem a stavem úzkosti při kontaktu s konkrétní osobou - vzniklé v důsledku rozchodu. Bohužel s touto osobou se musím potkávat, proto mi to dělá problémy.
Lze toto řešit biorezonancí?
Pavel
syn trpí chorobou plucne chlamydie už vyše roka, posedný odber 15.11.2017 ukazal, že ma už chronicku ifekciu, je možne zbaviť sa tejto choroby pomocou Biorezonace, študuje v Prahe, ako sa da dohodnuť kontakt s Vami. Vopred ďakujem za odpoved. S pozdravom Maďarová
Můj otec je dlouhou dobu závislý na alkoholu. A popírá , že by byl alkoholikem a stejně tak odmítá , že by pitím alkoholu někomu škodil. Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Ještě jeden problém - syn v noci skřípe zubama,obrusuje si tím zuby. I tady může pomoci biorezonance?
Děkuji za odpověď Blanka P.
mám protilátky proti inzulínu,je šance na zlepšení a podmínkou úspěšnosti je také bezlepková strava.Pokud tedy protilátky nemám ,bude terapie neúčinná?Prosím o váš názor.Mnohokrát děkuji.Kateřina
můžete mi prosím poradit, zda je touto metodou možné vyléčit varikokélu?
Předem děkuji za odpověď.
Když jsem se zmínila naší dětské lékařce o tom, že využíváme Bicom, byl "oheň na střeše". Ona ale neumí naše děti vyléčit, jen je posílá od "čerta k ďáblu", aby měla aliby, že je léčí. Poslední cca 3 roky si děti léčím sama. Nejsou již téměř nemocní (nemají rýmy, kašel, laryngitidu (škrkavky), ale některé problémy přetrvávají. Zvýšené TSH (rok zpět). Rádi bychom spojili jak klasickou medicínu, tak i alternativní. Domu jsme si pořídili Oberon a máme i plazmu. Chybí nám ale konzultace s lékaři, možnost nechat udělat potřebná lékařská vyšetření (TSH...), bez toho, že by jsme si museli vyslechnout, že je biorezonace šarlatánství...
Jsme z Prahy. Bohužel o žádném dětském lékaři, který by přijímal nové pacienty a akceptoval biorezonanci nevím. Umíte poradit?
Děkuji
Dekuji
Především bude potřeba pracovat s tím strachem. To znamená zjistit jeho skutečnou příčinu a spouštěč. Často to bývá obecný strach ze smrti. Pokud ho máte, doporučuji tuto knihu: http://garp.imunita.eu/index.php?page=musela-jsem-zemrit. Udělejte si mapu životních zážitků od dětství - zkuste si napsat na papír životní etapy rané, pozdní dětství, dospívání, atd. a do nich doplňovat vzpomínky. Když s tím začnete, začnou se vám objevovat další vzpomínky, na které si normálně nevzpomenete. Z toho pak uvidíte ty bolestné a ty je potřeba zpracovat přijetím, odpuštěním a smířením.
1) Je možné prostřednictvím přístroje BICOM zlikvidovat viry, které jsou v buňkách chrupavek.
2) V případě, že ano (tj. viry lze zlikvidovat i v buňkách chrupavek), zachrání se pak tyto buňky, nebo je obvykle IS zničí? A jak je pak IS dorazí - zánětem, nebo bez užití zánětu.
3) Jak nejlépe obnovit chybějící kloubní chrupavku.
2-buňky obvykle přežívají
3- použil bych běžné potravinové doplňky
Děkuji.
synovi (3roky) byla předběžně diagnostikována svalová dystrofie (v současné době se čeká na výsledky genetiky), je možná pomoc Bicomem? Mohli by jste mi případně doporučit konkrétního lékaře, který má s tímto typem genetického onemocnění zkušenost? Předem děkuji za odpověď.
lze pomocí přistroje Bicom řešit srdeční arytmii?
Předem děkuji za odpověď
Vůbec nevím už jak dál. Děkuji za odpověď.
P.
Vůbec nevím už jak dál. Děkuji za odpověď.
P.
Pravidelně docházím na terapie biorezonancí kvůli únavovému syndromu. Může biorezonance snižovat spolehlivost hormonální antikoncepce?
Nejlepší cestou je kombinace klasické i "alternativní " mediciny- biorezonance ,fototerapie,atd.
Liberec MUDr.Monika Čandová
S pozdravem P.Koželuhová
je možné pomocí bicomu léčit Nodulární heterotopii? Způsobuje mi záchvaty podobné epileptickým, kdy mám několika vteřinový výpadek a nutkavou potřebu udělat něco, co mě "vrátí zpátky". V mém případě je to kousnutí do ruky, kdy mi vzniká velké množství modřin. Beru již zonegran, ale není tak účinný a s bicomem mám v jiných odvětvích léčby skvělou zkušenost. Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
mám naplánované terapie na najbližšie 2 mesiace. Momentálne sa chceme začať snažiť o bábätko. Chcem sa teda spýtať, či je biorezonancia bezpečná ak by som medzičasom otehotnela.
Ďakujem
mám naplánované terapie na najbližšie 2 mesiace. Momentálne sa chceme začať snažiť o bábätko. Chcem sa teda spýtať, či je biorezonancia bezpečná ak by som medzičasom otehotnela.
Ďakujem
Děkuji
Děkuji
přístroj Bicom je registrovaný zdravotnický prostředek vč. klinických studií.
Zde zasílám odkaz na některé studie. wwww.biorezonance.org.
Klinické studie máme ve formátu pdf. Pokud mi zašlete Váš email, rád Vám je zašlu.
S pozdravem
Rychnovský
jednatel BIOMED CZ
chci se zeptat, zda má bicom optima nějaké kontraindikace a zda je v pořádku, když je terapie nesnesitelně bolestivá.
Byla jsem dnes 12.2.2024 na sezení na biorezonanci v Kladně. Přišla jsem s podrážděným zubem, ale paní terapeutka mi řekla, že to nevadí, při akutních stavech se lépe zapíše uzdravení do těla.
Začala terapie, dostala jsem kovové koule do rukou a destičku na prsa a na břicho. Po nějaké době mě začala v zubu tepat bolest a k tomu se postupně přidala pravá noha, bolestivě mi v ní škubalo. Měla jsem pocit, že mi brní celé tělo a měla jsem veliký problém se ovládat, abych se netřásla. Byl to pro mě velmi traumatický tříhodinový zážitek. Paní terapeutka mě celou dobu ujišťovala, že je vše v pořádku. Máte na takovýto postup při terapii a nezbytnou bolest a utrpení stejný názor?
Musela jsem si vzít lék proti bolesti, ale i přesto mám teď zub velice bolestivý a na dásni se mi udělal váček. Bylo to jen špatné načasování? Nechce se mi líbit, v jakém jsem stavu po dnešní terapii.
Moc Vám děkuji za odpověď, Lenka Nováková
Pokud by i poté symptomy přetrvávaly, nakontaktujte znovu terapeuta,aby vás "vyladil" a zbavila jste se vašich momentálních obtíží. MUDr.P.Koželuhová
https://bicom.ecomailapp.cz/public/show/testing/197/testing
jsem diabetik 2 typu na PAD (Sitagliptin) dlouhodobě výborně kompenzovaný, na neurologickém EMG vysetreni potvrzena středně těžka polyneuropatie axonálního typu,
obtíže byly nejdřív jen mírné v nohách ale zhoršují se a začínají i v rukách, může mi biorezonance pomoci ? Děkuji
Reakce na příspěvek „Re: Dotaz” od: Radim
Odkazy lze vkládat takto: [url]www.seznam.cz[/url]